10. kolo
28.10.2015 20:45 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Turín FC - Janov CFC 3:3

Šesti branek se dočkali diváci v Turíně, kam zavítal FC Janov. Grifové sice vstřelili první gól, ale po zbytek zápasu museli dotahovat jednogólové manko. Konečnou remízu 3:3 zařídil až v páté minutě nastavení Diego Laxalt, ten večer dvougólový.

Prvních pětadvacet minut utkání vůbec nenasvědčovalo, že by měla být v zápase šestigólová přestřelka. Až do vedoucí branky Janova totiž nebylo k vidění vůbec nic. Jak už to ale někdy bývá, první branka zápas otevře a výrazně dalšímu vývoji napomůže. Golman Padelli vyboxoval centrovaný míč pouze do míst, kde se pohyboval Diego Laxalt a právě on vstřelil první branku zápasu - 1:0 pro Janov. Radost Grifů ale netrvala dlouho, neboť záhy přišla odpověď. Maxi López obral o míč Izza a chladnokrevně zakončil - 1:1. Ve 34.minutě pak zkusil střelecké štěstí Davide Zappacosta, Perin inkasoval a Turín otočil skóre - 2:1.

Skóre se nadále přelévalo i ve druhém poločase. V 67.minutě Ntcham vyslal do šance Pavolettiho, který v pádu překonal Padelliho - 2:2. Oba aktéři napínavého dějství si nechali další branky až na závěrečné minuty, tedy respektive stříleli výhradně janovští. V 90.minutě se Granata výrazně přiblížila třem bodům, když si nešťastného vlastence vstřelil Tachtsidis. Vše vyplynulo z hlavičky Benassiho a dobrého zákroku Perin, přičemž se Tachtsidis snažil ziskat míč, ale ten od něho skončil v síti.

Každopádně Janov se ještě pokusil o další odpověď a vyšlo mu to. V páté minutě nastavení vymyslel Perotti pěkný centr na hlavu Diega Laxalta a ten naposledy v zápase srovnal výsledek. Turín tak remizoval s Janovem 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele