12. kolo
08.11.2015 12:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Inter má další těsné vítězství, Granatu skolik Kondogbia

Další jednobrankové vítězství si na své konto připisuje Inter Milán a hlavním strůjcem úspěchu byl slovinský brankář Samir Handanovič. Opora mezi tyčemi zlikvidovala několik šancí Granaty, která se marně snažila zareagovat na jedinou branku z kopačky Geoffreyho Kondogbii.

První poločas byl o něco aktivnější Inter a častěji držel míč na kopačkách. Padelli musel řešit první velkou šanci soupeře v 17. minutě, kdy zlikvidoval nepříjemný centr. Ale Inter měl také velkou dávku štěstí, a to po půlhodině hry, kdy střelou z dálky orazítkoval břevno Benassi. Handanovič se po ní jen ohlédl. Byl to klíčový moment, neboť hned za dvě minuty se Inter ujal vedení. Po Palaciově centru se na vzdálenější tyči zjevil osamocený Kondogbia a rovnou z první překonal Padelliho - 1:0 pro Inter. Granata se do konce prvního poločasu na odpověď nezmohla.

Domácí ale mohli srovnat krátce po změně stran. Ve 48. minutě zakončoval přízemní centr na malém vápně Quagliarella a Handanovič se dostal do problémů. Dorážet z bezprostřední blízkosti ještě mohl Benassi, ovšem defenzíva Nerazzurri kritický moment zvládla. Za další dvě minuty opět střílel Quagliarella a Handanovič znovu dobře zasáhl. Svěřenci Robera Manciniho úvodní tlak Granaty zvládli a následující fázi zápasu kontrolovali hru.

Až deset minut před koncem domácí opět zahrozili. Quagliarella si stáhl pěkný pas Benassiho a pohotově vypálil, nicméně Handanovič byl znovu na místě a balón vyrazil na rohový kop. Slovinský brankář se nakonec stal hrdinou zápasu, zneškodnil i další pokusy a čistým kontem se podepsal nad vítězstvím Interu 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

2 INTER

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Who The Fuck Is Samir Handanovic?....))

Reagovat
smazaný uživatel

Handovi bych svysil plat na dvojnasobek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele