22. kolo
31.01.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Hellas Verona 0:0

Hellas ani ve 22. kole nevyhrál, ale z Turína neodjíždí s prázdnou. Ani jeden z týmů nedokázal za celých 90 minut vstřelit branku, utkání tedy skončilo 0:0. Největší šanci v zápase zazdil v nastaveném čase turínský Martínez.

Favoritem zápasu byl Turín, který měl také v prvním poločase více ze hry. Na první velkou šanci se čekalo poměrně dlouho, Belottiho střelecký pokus byl hodně nepřesný, stejně jako hlavička Toniho. Více rozruchu přinesla až Benassiho hodně povedená rána, kterou fantastickým skokem vychytal Gollini. Těsně před odchodem do šaten zase střílel těsně vedle Gómez.

Jestliže první poločas přinesl alespoň několik zajímavých šancí, druhý poločas byl, co do brankových příležitostí, o dost chudší. Hra se několikrát kouskovala a vše směřovalo k nerozhodnému výsledku. Čtvrthodiny před koncem si chtěl Benassi vymodlit pokutový kop, ale hlavní sudí jeho prosby nevyslyšel.

Vůbec nejzajímavější okamžik se odehrál až v nastaveném čase. Střídající Martínez se svým důrazem vlétl do šestnáctky, přičemž přehodil hodně vyběhnutého Golliniho, ale míč do úplně prázdné branky v tísni usměrnit nedokázal. Byla to vůbec největší šance v celém zápase! Diváci v ochozech Stadia Olimpica se tak branky nedočkali. Pro Granatu je remíza s posledním týmem soutěže velkou ztrátou, ale spokojen nemůže být ani Hellas, který tak stále čeká na první výhru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

oprava 3:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

jestli toro nedá poslední tým tabulky, tak dám na modlení! v případě formy toro je všechno možné!

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele