31. kolo
03.04.2016 15:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Frosinone Calcio 4:0

Fotbalisté Janova potvrdili skvělou domácí bilanci a na stadionu Luigi Ferraris počtvrté v řadě vyhráli. A nešlo o ledajakou výhru, v důležitém souboji o body potřebné k záchraně přehráli Frosinone vysoko 4:0. Hattrickem se blýskl mladičký Španěl Suso, jenž je v Janově na hostování z AC Milán.

Úvod utkání nijak nenapověděl, že by mělo jít o jednoznačnou záležitost. Do prvních dvaceti minut se nic podstatného neudálo. Po uplynutí tohoto času odkulhal pro zranění ze hřiště Goran Panděv a jeho místo zaujal Tim Matavž. Jinak byl první poločas spíše o bojovnosti a na brankovou příležitost se muselo čekat až těsně před závěrečným hvizdem. A stálo to za to, ve 43.minutě si Suso seběhl s míčem na střed a neomylně vypálil! Krásná střela skončila v síti a brankář Leali se mohl natahovat jak chtěl.

Hned z kraje prvního poločasu mohl zvýšit Matavž, jenomže svůj samostatný úprk vyřešil jen střelou do Lealiho. V 59.minutě už ale domácí vedli o dvě branky a znovu se o to postaral krásnou střelou mladíček Suso. Tentokrát si navedl míč ke středu ve vápně a z trochu mírného úhlu Lealiho nádherně obstřelil - 2:0. A když v 72.minutě zasekl v šestnáctce Rigoni a přesně zakončil, bylo v taboře Frosinone po nadějích. Tříbrankový náskok si už domácí nenechali vzít a spíše ještě navýšili skóre. Hattrick zkompletoval Suso, když si u brankové čáry pohrál s obráncem a přesnou ranou pod břevno dal na konečných 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele