19. kolo
10.01.2016 12:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - US Sassuolo 0:1

Velké překvapení se odehrálo na San Siru, kde domácí Inter Milán nestačil na Sassuolo brankou z pokutového kopu v páté minutě nastavení! Nerazzurri tak nabídli první příčku Neapoli. Osudovou penaltu proměnil Domenico Berardi.

Vše přitom mohlo dopadnout úplně jinak, kdyby Inter promněnil velké příležitosti na začátku utkání. Mauro Icardi a především Adem Ljajič měli stoprocentní příležitosti. Balkánský fotbalista byl před Consiglim úplně sám, ale svojí střelu poslal těsně vedle branky. To Inter muselo mrzet. Na druhé straně ohrozil Handanovičovu branku z přímého kopu Nicola Sansone, ale slovinský brankář předvedl perfektní zákrok. Šance pokračovaly na obou stranách, v 19.minutě hlavičkoval těsně nad Ljajič a krátce na to před Berardim na poslední chvíli zasáhl Handanovič. Sassuolo zaměstnávalo brankáře Interu hlavně ze standardních situacích, Sansoneho další pokus, stejně jako Berardiho střelu vyrazil na rohový kop. Zahanbit se nenechal ani Consigli, jenž před koncem poločasu pro změnu lapil krásnou střelu Ljajiče.

Atraktivní první poločas vystřídala o něco méně záživnější druhá půle, tedy zejména její začátek. V 60.minutě vyslal na branku Sassuola další ránu Ljajič, ale ani tentokrát nebyl úspěšný. Ljajič v dresu Nerazzurri byl hodně aktivní a všechny šance šly zejména skrzně něho. Čtvrthodiny před koncem zazdil další šanci a čas na rozhodující branku se oběma týmům krátil.

Inter každopádně stupňoval svůj tlak a do stoprocentní tutovky se dostal i střídající Rodrigo Palacio. Před prázdnou brankou zasáhl obětavým zákrokem Peluso! A zahrozilo i Sassuolo. V 82.minutě v akrobatické pozici zakončil Berardi a Handanovič vytáhl další skvělý zákrok. Inter ale zahazoval a zahazoval. Kouč Roberto Mancini nejspíše kroutil hlavou, co všechno jsou jeho svěřenci schopni zahodit. Utkání mířilo do remízového konce, když v tom to přišlo. Ve čtvrté minutě nastavení povalil Miranda ve vápně Defrela a sudí odpískal pokutový kop! Domenico Berardi ho proměnil a Sassuolo senzačně na Interu vyhrálo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Furia Ceca

7:1

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Mančíni choď už do piči

Reagovat
milan78

tentokrát mu ta věštírna neklapla..., nechápu podle čeho nasazuje hráče a střídá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele