13. kolo
22.11.2015 20:45 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Frosinone Calcio 4:0

Inter Milán poprvé v sezoně zvítězil více jak jednobrankovým rozdílem a po tomto kole se osamostatňuje na čele Serie A. Nerazzurri rozstříleli výsledkem 4:0 nováčka Frosinone.

Frosinone nehrálo v prvním poločase vůbec špatně, Interu bylo minimálně vyrovnaným soupeřem a místami bylo dokonce nebezpečnější. O první rozruch se ale postaral Inter, konkrétně před Ljajićem boxoval do bezpečí Leali. Na druhé straně předvedl fantastický zákrok Handanovič, když vychytal střelu Soddima. Frosinone následně více drželo balón a zkoušelo se dostat přes obranný val Nerazzurri. Až po půlhodině hry se zase osmělil Inter a rovnou z toho byla vedoucí branka. Leali vyrazil střelu Felipe Mela do míst, kde byl připravený Jonathan Biabiany a po jeho tvrdé dorážce Inter vedl 1:0. Ve 37.minutě mohlo být vyrovnáno, do Goriho centru se hlavou položil Rosi a jen těsně minul levou tyčku.

I přes vedení nemohl být Roberto Mancini s předvedenou hrou spokojen. Začátek druhého poločasu ale žádnou změnu nepřinesl. Frosinone vystrkovalo růžky, jenomže branky padaly jen do jeho sítě. V 53.minutě si Ljajić několikrát vyměnil míč s Icardim a právě argentinský střelec zvýšil na 2:0. Inter tím definitivně držel otěže zápasu a do té doby relativně dobrá hra Frosinone se sesypala. Po hodině hry ještě mohl snížit Soddimo, ale Handanovič opět dobře zasáhl a tím veškéré šance hostí skončili.

V závěru utkání ještě domácí přidali další dvě trefy a nakonec vyhráli jednoznačným výsledkem 4:0. Nejprve Stevan Jovetič efektivní patičkou vyzval ke skórování obránce Murilla, který nepohrdl a v nastavení se zapsal mezi střelce i čerstvě střídající Brožović. Na vápně ho přihrávkou našel Ljajić a Brožović přesně umístěnou střelou na zadní tyč uzavřel účet utkání.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 1

INTER

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
snuff24

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na 100% to bude 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele