21. kolo
23.01.2016 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Empoli FC - AC Milán 2:2

AC Milán sice nenavázal na vítězství proti Fiorentině, ale ze stadionu nevyzpytatelného Empoli neodjíždí s prázdnou. Domácí výběr v zápase tahal za kratší konec, ale nakonec vždy dokázal na branku soupeře odpovědět a zápas zremizovat do konečné podoby 2:2.

Rossoneri vstoupili do utkání tím nejlepším možným způsobem. V osmé minutě dostal Bacca dlouhý pas za obranu a chladnokrevně ho proměnil v úvodní branku utkání! Milán měl i další šance a osmělovat se začalo i Empoli. Tempo prvního poločasu bylo poměrně vysoké a diváci se rozhodně nenudili. Bonaventura z první donutil Skorupskiho k rychlému zákroku a na druhé straně byl správně neuznán Maccaroneho gól z ofsajdu. Domácí to zas tolik mrzet nemuselo, za chvíli totiž dostal dobrý pas Zielinski a vyběhnutý Donnarumma dostal potupné jesličky - 1:1. Následně měl Donnarumma plné ruce práce při svém nepříliš dobrém výkopu, situaci ale nakonec ustál a do šaten se šlo za nerozhodného výsledku.

Druhý poločas začal jako přes kopírák toho prvního. Empoli špatně odkoplo balón, nechtěnou asistenci obličejem si připsal Niang a před Skorupskim nezaváhal Giacomo Bonaventura. AC znovu vedlo, ale ani tentokrát výsledek neudrželo. V 61. minutě se odhodlal ke střele z dálky Pucciarelli, Donnarumma jí sice vyrazil, ale s bezprostřední Maccaroneho dorážkou už stěží mohl něco udělat. Obrana Milána při této akci úplně zaspala a po hodině hry se tak začínalo od začátku.

V 77. minutě se opřel do míče Zielinski a Donnarumma div, že nemusel zasahovat. Utkání bylo v této fázi hodně vyrovnané a oba týmy chtěly získat tři body. To se koneckonců promítlo i do nastaveného času. Nejprve se zjevil sám před Skorupskim Mario Balotelli, jenže v klíčovým moment podklouzl a pravda, Skorupski skvěle zasáhl. To byla čistá gólovka, která sice zaváněla ofsajdem, ale vše bylo v pořádku. A na druhé straně v poslední možné šanci míč těsně minul milánskou branku. Empoli tak doma remizovalo s AC Milán 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ten zápas, kdy po dobrých výsledcích zase spadneme na zem. 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 nebo 1-2 forza milan

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele