21. kolo
24.01.2016 15:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - Udinese Calcio 4:1

Palermo zareagovalo na debakl z posledního kola tím nejlepším možným způsobem - kanonádou do sítě Udinese. To naopak scchytalo už druhý debakl za poslední dvě kola. Mezi střelce se zapsali hned čtyři různá jména - Quaison, Hiljemark, Lazaar a Trajkovski. Čestný úspěch Zeber zaznamenal Théréau.

První velkou šanci spálilo Udinese a to byl dost možná klíčový okamžik celého utkání. V 17.minutě byl Théréau před brankou Palerma úplně sám, ale jakoby se zalekl přihrávky a špatnou koncovkou celou akci zazdil. Na druhé straně Gilardino pelášil sám na Karnezise, ale špatně vystřelil. Tlak Palerma ale začal narůstat a vygradoval ve 35.minutě vedoucí brankou. Hiljemark přiťukl ve vápně Quaisonovi, který propálil Karnezise - 1:0 pro Palermo.

V prvním poločase už další branka nepadla a Zebry rozhodně měly na to, něco s výsledkem udělat. Jenomže vstup do druhého poločasu se jim příliš nepovedl, navíc v 56.minutě vstřelili Sicilané druhý gól. Na malém vápně se prosadil Hiljemark a Udine už to mělo o poznání složitější. Přesto mohli hosté snížit. Zapata přiklepl balón Théréauovi, který však Sorrentina nepřekonal.

V 77.minutě bylo rozhodnuto. Lazaar napřáhl z velké dálky a Karnezis potřetí inkasoval. Théréau sice vzápětí vrátil hostům naději, když snížil opět na rozdíl dvou branek, ale na více se Udine nezmohlo. Trajkovski další krásnou střelou zvýšil už na 4:1 a tento výsledek už se do závěrečného hvizdu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele