33. kolo
16.04.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Turín FC 0:1

Boloňa prohloubila svojí výsledkovou krizi, když doma nestačila na FC Turín. Výhru Granaty zařídil jedinou brankou z pokutového kopu až v nastavení Andrea Belotti.

V prvním poločase se toho na hrací ploše příliš neudálo. Vyrovnaná partie byla zpočátku často přerušována a kouskována pro drobné fauly a diváci nemohli být s herním projevem obou táborů příliš spokojeni.

Zajímavé okamžiky nabídl až druhý poločas. V něm si jako první vytvořili velkou příležitost domácí, Giaccherini si zpracoval přesný centr a okamžitě poslal míč na branku, ke vší smůle však orazítkoval tyč! To byla vůbec největší šance zápasu. Boloňa byla nadále lepším týmem, snažila se vepředu něco vymyslet, ale dobře zorganizovaná defenzíva Granaty ji do další koncovky nepouštěla. Utkání postupně směřovalo k nerozhodnému konci, když v tom přišel pro domácí šok. V nastaveném čase přišlápl Rossettini Belottiho a jelikož to bylo uvnitř pokutového území, pískala se penalta. Sám postižený Andrea Belotti ji bez problému proměnil a rozhodl o vítězství Granaty 1:0.

Konečný výsledek je pro domácí tým hodně krutý, přeci jenom byl o něco aktivnějším týmem, trefil i tyč, ale fotbal se hraje na branky a tu vstřelili hosté z Turína.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele