26. kolo
19.02.2016 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Juventus FC 0:0

Juventus v generálce na Bayern Mnichov nedokázal vstřelit gól Boloně a po výsledku 0:0 přerušil patnáctizápasovou sérii výher. Na stadionu Renato Dall'Arra byla místo zábavy vidět spíše taktika a jen velmi, ale velmi málo gólových šancí.

A do té první v zápase se dostali překvapivě domácí. Ve 20.minutě se dokázal uvolnit Mattia Destro a svůj um předvedl Buffon. Z nálsedné dorážky se ještě snažil ohrozit branku Donsah, ale svůj pokus namířil hodně nepřesně. Trenér Allegri nechal odpočívat hned několik opor, včetně nejlepšího střelce Paula Dybaly, Samiho Khediry nebo Giorgia Chielliniho. Pro Boloňu to byl samozřejmě svátek a velkou motivaci měl například bývalý hráč Juve Emanuele Giaccherini.

Juventus nicméně častěji držel balón a hru viceméně kontroloval, po hříchu si však sám gólovku vypracovat nedokázal. Celkově se na Renato Dall'Arra nehrál zrovna líbivý fotbal a bohužel to nezměnila ani druhá půle.

Allegri se sice snažil svojí ofenzívu rozhýbat příchodem Cuadrada, ale kýžený efekt to nemělo. V 53.minutě sice nebezpečně zakončoval Pogba, ale ze strany italského mistra toho bylo pořád málo. V 68.minutě se dostal na hřiště i Paulo Dybala, čímž dal Allegri jasně najevo, že chce toto utkání zvládnout vítězně, ale ani to nemělo požadovaný výsledek. Závěrečné minuty už se Boloňa jenom bránila. Juventus utahoval šrouby, ale prolomit skálopevnou defenzívu domácích se mu za více než devadesát minut nepodařilo.

Remíza 0:0 je pro Starou dámu ztrátou a pokud v pondělí Neapol zvládne souboj s AC Milán, půjde do čela celé soutěže.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4 2

Reagovat
Houfi

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele