37. kolo
07.05.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - AC Milán 0:1

AC Milán oplatil Boloně domácí porážku a alespoň do neděle se vrátil na šesté místo před Sassuolo. Rossoneri i přes výhru nepředvedli vůbec dobrý výkon a ke třem bodům byli soupeřem v podstatě dotlačeni.

Co se týče spojení Milána a Evropské ligy, objevily se spekulace, podle kterých Milán nemá zájem v této soutěži startovat a to z mnoha důvodů. Jednak americké turné, které má být co do financí atraktivnější a taky fakt, že snad v příští sezoně by chtěl útočit na první trojici a Evropská liga by mu ubírala na síle. Ať je to jakkoliv, pravdou je, že výkony Milána tyto spekulace výrazně přiživují a nejinak tomu bylo i v utkání s Boloňou.

Milán opravdu jakoby nechtěl vůbec vyhrát, ovšem průběh zápasu ho ke třem bodů takřka nutil. Už ve 12. minutě totiž uviděl druhou žlutou kartu za nesmyslný faul na Montoliva záložník Diawara a před Rossoneri se vyrojila možnost hrát téměř celé utkání v početní převaze. Hosté toho však vůbec nevyužili, směrem dopředu nepředváděli nic a nebýt 38. minuty a faulu Da Costy na Luize Adriana, možná by ani nedali gól. Sudí totiž nařídil pokutový kop a Carlos Bacca ho i s trochou štěstí proměnil.

Svěřenci trenéra Brocchiho však nejevili zájem o druhý gól a celý druhý poločas si nevytvořili jedinou výraznější šanci. Znovu upozorňuji, že Boloňa hrála už od 12. minuty bez vyloučeného Diawary a AC vstřelilo vedoucí gól až z pokutového kopu. Domácí byli i v oslabení blízko vyrovnání, minutu před koncem dostal míč do sítě Floccari, ale sudí branku pro ofsajd správně neuznal. Milán tedy vyhrál 1:0, ovšem jeho fanoušci z vítězství snad ani nemohou mít radost.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Beči

Ta hra byla hrozná, skoro všichni hráči totálně bezradní. Nevím proč vyhodili Mihajloviče, pod ním alespoň ta hra vypadala mnohem lépe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele