1. kolo
23.08.2015 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Mihajlovičovi debut zhořkl, Fiorentina porazila Milán 2:0

Špatně vstoupil do nové sezony AC Milán. Ten prohrál na půdě Fiorentiny 2:0, když si celý zápas výrazně zkomplikoval už v prvním poločase vyloučením nezkušeného Rodriga Elyho. Siniša Mihajlović tak odstartoval na lavičce Rossoneri tím nejhorším způsobem. O branky domácích se postarali z volného přímého kopu Alonso a z penalty Iličič.

Fiorentina začala také aktivněji. Iličič se pokusil překvapit Lópeze, ale ten s vypětím všech sil dokázal zasáhnout a míč vyrazit alespoň na rohový kop. Na druhé straně nebezpečně pálil Carlos Bacca, ale výsledek byl stále nerozhodný 0:0. Stejný stav platil i po obrovské šanci Kaliniče, který se hnal sám na Lópeze, ovšem španělský brankář ve službách AC předvedl další dobrý zákrok.

Klíčový moment celého utkání nastal už ve 37.minutě. Mladý obránce Rodrigo Ely uviděl poměrně přísně druhou žlutou kartu, tu první obdržel v deváté minutě a musel předčasně do sprch. Protesty zbytku hráčů Rossoneri byli marné. Fiorentina tak začala přesilovku a to rovnou standardní situaci z poměrně velké vzdálenosti. K míči se postavili Alonso a Iličič a právě prvně jmenovaný nádhernou dalekonosnou střelou od břevna poslal Fiorentinu do vedení - 1:0.

Siniša Mihajlović byl v nezáviděníhodné pozici. Ve své ligové premiéře na lavičce Milána prohrával po prvním poločase 0:1, navíc jeho svěřenci hráli bez vyloučeného Rodriga Elyho. A oslabený Milán nijak zlobit nedokázal, spíše naopak. V 55.minutě fauloval Alessio Romagnoli a sudí odpískal pokutový kop. Josip Iličič ho střelou k tyči proměnil a pojistil vedení Fiorentiny na 2:0. Utkání se tak začalo ubírat jasným směrem. AC bylo neškodné a Viola si v poklidu pohlídala náskok až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
LidoOP

0:1

Reagovat
KingMaster13

1:2 bude to těžké ale my to zvládnem Forza AC

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér AC by zasloužil nakopat do p****le. Absolutně nerozumím tomu když má na lavečce takové zkušené středopolaře jako je Zapata, Alex může i Abate jak muže nasadit hned v úvodním utkání od 1. minuty mladého nezkušeného beka Elyho. Nasadit mladého, nezkušeného útočníka to se tým nehroutí, ale na obraně to celé stojí. A pokud uviděl, že obrance ještě jeho věku má už v 9. minutě první žlutou tak měl okamžitě sahnout po střídání, protože tady to zavánělo červenou. AC Milan si tuto sezonu, prohraje díky kvalitě trenera!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak často jsi viděl Zapatu nebo Alexe hrát ? Pokud sleduješ A.C tak bys měl být rád, že ti dva nenastoupili. A hlavně, první Elyho karta byla po zbytečné ztrátě zálohy, která hrála otřesně. A druhá ? Vždyť se ho Ely ani nedotkl, nevím co rozhodčí pískl, blbec co pokazil celý zápas. To nemění nic na tom, že Fiore byla lepší ale to hlavně kvůli tomu, že oni měli zálohu, A.C mělo prd s Bertolaccim za 20mega v čele To jsou pak Bacca s Adrianem v tom útoku zbyteční když jim nedá nikdo kvalitní přihrávku

Reagovat
Eldarion

Pravda pravda pravda

Reagovat
KingMaster13

Tohohle jsem se ale popravdě bál když jsme neposílil skoro zálohu Na to jaký prachy jsme měli na přestupy tak jsme mercato docela posrali

Reagovat
Sasha

abate stoper a Zapada zkušený hráč, co víc dodat

Reagovat
KingMaster13

Rozhodčí ten zápas ale neskutečně posral Fiorentina byla lepší to uznávám ale oba goly padli po chybách rozhodčích a kdo ví jak by se to vyvíjelo kdybychom byli v plné síle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele