32. kolo
09.04.2016 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AC Milán - Juventus FC 1:2

Juventus potvrdil, že to v posledních letech na Milán umí, a po výhře 2:1 si upevnil vedení v tabulce. AC sehrálo dobrý zápas, hodně byl vidět Mario Balotelli, ovšem hrdinou zápasu byl Gianluigi Buffon, který Milánu pochytal hned několik stoprocentních šancí.

Více ze hry měl v prvním poločase Milán, jenž si vytvořil několik velmi zajímavých příležitostí. Nejprve zkoušel zaskočit Buffona překvapivou střelou Abate a o několik minut později musel legendární Gigi tasit skvělý zákrok proti Balotelliho přímému kopu, přičemž lapil i bezprostřední dorážku Baccy. Milán hrál velmi dobře a záhy se dostal do zaslouženého vedení. Na rohový kop Maria Balotelliho si naskočil hlavičkář Alex a AC vedlo 1:0!

Až inkasovaná branka Juventus patřičně probudila a z dálky se odhodlal ke střele Marchisio, Donnarumma však konečky prstu vyškrábl pokus na rohový kop. Juventus nakonec ve 27. minutě zničehonic vyrovnal. Morata přiťukl míč na Mandžukiče, jenž se objevil za obranou Rossoneri a střelou k tyči uklidil míč do sítě - 1:1. Milán chtěl pochopitelně vedení zpátky, ale s ranou Kucky si Buffon bez problému poradil, a nic dalšího se do konce prvního poločasu neudálo.

Ve druhém poločase pokračoval v brankařské magii Gigi Buffon. V 51. minutě vyrazil Baccovu střelu jen před sebe, ovšem následnou dorážku Balotelliho také zneškodnil a Supermariovi nebylo nic platné, že dotlačil míč do branky rukou. Balotelli se za chvíli dostal k dalšímu střeleckému pokusu, ale netrefil branku. Nutno podotknout, že jindy problémový Mario Balotelli hrál dobré utkání.

Velké chvíle přišly i na druhé straně. Paul Pogba trefil z přímého kopu tyč a za dalších pět minut stejný muž strhl vedení na stranu Juve, když si po rohovém kopu zpracoval míč na prsa a střelou od země překonal Donnarummu. Výsledek byl vzhledem k průběhu pro AC dosti krutý, nicméně stále byl čas minimálně na vyrovnání. Domácí sice následně drželi balon, ale Juventus už jim toho tolik nedovoloval. V nastavení už to byla víceméně křeč, Boateng poslal svůj projektil hodně nad a Juventus už vedení ustrážil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ac-Milan 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
Grande Paolo 11

Teď jsem v autobuse a míříme tam jsem natesen .. tip 1:2 Forza Juve !!

Reagovat
Grande Paolo 11

Teď jsem v autobuse a míříme tam jsem natesen .. tip 1:2 Forza Juve !!

Reagovat
smazaný uživatel

Raději ať vyhraje AC, ale užij si to.

Reagovat
Grande Paolo 11

Dikec! byla super atmosfera 80 tis. plno.. Byl to dobrej fotbal ikdyz trochu opatrnej - kazda sebemensi chyba pred 16 kou strasila golem ... Ten zapas mohl opravdu skoncit jakkoliv sance na obou stranach. Byl to v celku vyrovnany zapas. Nakonec se ,,nam,, v koncovce postestilo vice a jsem rad ze to Juve zvladlo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele