18. kolo
10.01.2015 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

US Sassuolo - Udinese Calcio 1:1

Osmnácté kolo italské ligy načalo utkání mezi Sassuolem a Udinese a po devadesáti minutách hry se body rozdělily. Domácí Neroverdi tak nepotvrdili vítězství nad AC, avšak na druhou stranu opět neprohráli. Všechny branky padly už během prvního poločasu.

Na Stadio Tricolóre se nehrál zrovna pohledný fotbal a tak nemohli být diváci úplně spokojeni. Naštěstí ale nějaké branky padly a to už během úvodní půlhodiny. A do vedení šli hned po patnácti minutách domácí borci, na krásně načechraný centr z pravé strany si naskočil reprezentant Simone Zaza a nekompromisní hlavičkou poslal Sassuolo do vedení!

Výsledek 1:0 ale vydržel zhruba jedenáct minut. Obrana Neroverdi ve vápně úplně zapomněla na Cyrila Théréaua, který dostál své pověsti kanonýra a přesnou střelou na vzdálenější tyč zajistil vyrovnání. Krátce před odchodem do šaten mohl strhnout vedení opět na domácí stranu Simone Zaza, nicméně tentokrát nebyl přesný.

Druhý poločas začal karetním mariášem v podání hlavního sudího. Před očima se postupně zažlutilo Berardimu, Widmerovi a Vršaljkovi. Jinak ale tempo hry upadalo a šancí se příliš nerodilo. Až v 72.minutě se obraně Udine opět připomněl Zaza, ale proti byl brankář Karnezis. Udine si tak odváží ze Sassuola bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele