31. kolo
19.04.2015 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - Turín FC 1:1

V prvním zápase nedělní nabídky zápasů italské Serie A si Sassuolo rozdělilo body s Turínem. Pro Granatu jde o ztrátu, neboť v našlapané konkurenci v bojích o Evropskou ligu si nesmí dovolit zaváhat. Obě branky padly z pokutových kopů.

První navštívenku směrem na branku Turína vyslal Domenico Berardi, ale byla to Granata, kdo více hýřil aktivitou. Po střele Darmiana musel tasit dobrý zákrok Consigli a Martínez pro změnu trefil boční síť. Pořádné vzrušení předvedl na druhé straně Zaza, jehož pohotová rána pořádně vystrašila hostující fanoušky.

Skóre se pohnulo až těsně před koncem prvního poločasu. Po střetu Glika s Florem Floresem odpískal hlavní sudí pokutový kop a Domenico Berardi svůj úkol splnil. Proměněnou penaltou poslal Sassuolo do vedení - 1:0.

Granata odstartovala druhý poločas lépe, obránce Bovo byl na zadní tyči úplně sám, ale prodloužený balón nedokázal trefit ideálně. A tak i hostům musel pomoci až penaltový okamžik a znovu u toho byli aktéři předchozího penaltového střetu, tedy Floro Flores a Glik. Jenže tentokrát proběhlo vše v opačném gardu, fauloval útočník Sassuola. Fabio Quagliarella zamířil z penaltového puntíku do černého a bylo to 1:1.

Quagliarella byl následně hodně při chuti a ještě dvakrát velmi dobře prověřil domácího brankáře Consigliho. Nepochodil ani Farnerud a dvě minuty před koncem zápasu opět Quagliarella, jemuž vystavil stopku Consigli. Do konce utkání už se skóre nepohnulo a oba týmy si tak připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele