19. kolo
18.01.2015 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 2:2

Body se v rámci devatenáctého kola dělily i v Udine, které doma jen remizovalo s Cagliari 2:2. A stejně jako v Janově při utkání Grifů se Sassuolem se v nastavení kopala penalta. Sardinskému celku vystřelil proměněnou penaltou bod Avelar.

S konečným bodem ale budou pochopitelně více spokojeni hosté, jednak ho vezou z hodně vzdáleného Udine, ale především ho vybojovali až brankou v nastaveném čase.

První poločas byl poměrně vlažný, jediným výraznějším momentem byla střela Donsaha, se kterou si ale Karnezis bez problému poradil. Ve 39.minutě pak přišla úvodní trefa zápasu, Donsah připravil gólovou šanci pro Joaa Pedra, který poslal Cagliari překvapivě do vedení. Těsně před koncem prvního poločasu musel domácí trenér Andrea Stramaccioni sáhnout k vynucenému střídání. Zkušený obránce Domizzi musel pro zranění odstoupit a jeho místo na place zaujal Hallberg.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří v 55.minutě srovnali stav na 1:1. Allan popotáhl balón a povedenou ranou nedal Brkičovi šanci. A než se hosté z direktu vzpamatovali, inkasovali podruhé. Rohový kop Di Nataleho doplachtil až na malé vápno k Théréauovi, který měl následně snadnou úlohu - 2:1 pro Udinese.

Cagliari potřebovalo vyrovnat a postupem času čím dál více otevíralo zadní vrátka. Po rychlém brejku nebezpečně zakončoval Di Natale a na druhé straně straně musel předvést svůj um golman Karnezis. Svůj tým ale nakonec před inkasovaním neuchránil. V nastaveném čase zahrál ve vápně rukou nešťastník Heurtaux a sudí byl nekompromisní. Danilo Avelar jedinečnou příležitostí nepohrdl a srovnal z penalty na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele