2. kolo
14.09.2014 12:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Turín FC 2:0

Sampdoria bodovala i ve svém druhém utkání a tentokráte naplno proti Turínu. Granatě, kterou ve čtvrtek čeká Evropská liga, se zápas vůbec nepovedl. Výhru Blucerchiatti nastartoval v Gabbiadini a ve druhém dějství zvyšoval na konečných 2:0 Okaka.

Na Lugi Ferraris se v odpoledních hodinách nehrál zrovna pohledný fotbal. Na první vážnější šanci si museli diváci počkat až do 34. minuty a hned z toho byla vedoucí branka Sampdorie. Domácí totiž rozehrávali standardní situaci z velmi nadějné pozice a Manolo Gabbiadini, který se ujal exekuce, jí krásnou střelou přeměnil v první branku - 1:0 pro Sampdorii. Gólman Padelli se mohl natahovat jak chtěl, na přízemní trefu ale prostě nedosáhl. Turín v prvním poločase a vlastně v celém utkání nepředvedl vůbec nic. Hodně citelně byly znát odchody dvou strůjců minulého úspěchu Cira Immobileho a Alessia Cerciho.

Místo honby za vyrovnáním tak diváci viděli spíše rodící se šance Sampdorie na vstřelení druhého gólu. V 65. minutě se ujal standardky opět Gabbiadini a znovu to velmi výrazně zavánělo gólem, nebýt brankové konstrukce. Definitivní rozhodnutí přinesla až 79. minuta a parádní sólo Stefana Okaky. Defenzíva Granaty ho naháněla Marně, Okaka pošel mezi několika protihráči a překonal i samotného Padelliho - 2:0.

Jak už bylo zmíněno, Turín nepředvedl vůbec nic a jestli chce v pohárové Evropě uspět, bude muset výrazně přidat. Sampdoria může být po dvou kolech spokojena, na svém kontě má čtyři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele