11. kolo
08.11.2014 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - AC Milán 2:2

Čtyřbrankovou partii předvedly v Janově místní Sampdoria a milánské AC. Hosté na Luigi Ferraris brzo vedli, ale nakonec to byli oni, kdo zachraňoval konečnou remízu 2:2. Utkání pět minut před koncem nedohrál po druhé žluté kartě hostující kapitán Daniele Bonera.

Diváci na první branku nemuseli čekat dlouho. Stephan El Shaarawy si v 10.minutě potáhl míč až do pokutového území, kde nechytatelně vystřelil. Romero se mohl natahovat marně, parádní trefa "Faraona" znamenala brzké vedení Milána 1:0.

Sampdoria mohla vyrovnat po chybě gólmana Lópeze, který vyběhl a netrefil míč, naštěstí Rami zasáhl a svůj tým od inkasované branky, podobně jako proti Cagliari, uchránil. Na druhé straně pořádně prověřil Romera sváteční střelec Daniele Bonera, jeho bombu z úhlu dokázal Argentinec vyrazit.

Milánští nakonec inkasovali v nejméně vhodnou dobu - těsně před odchodem do šaten. Bonera neuhlídal na malém vápně Okaku, který zblízka překonal Diega Lópeze - 1:1.

Krátce po změně stran Sampdoria dokonala obrat. Obrana Rossoneri neuhlídala rohový kop soupeře a málo platný byl i první zákrok Lópeze. Defenzíva Milána ho nechala úplně na holičkách a Éder z dorážky dal na 2:1. Na řadě byl nyní AC Milán.

V 65. minutě rozhodčí odpískal ve prospěch AC pokutový kop. Hlavní sudí viděl ve vápně hraní rukou v podání Silvestreho, ale byl to dosti sporadický okamžik, protože ani opakovaný záznam stoprocentní hraní rukou neprokázal. Každopádně i k nelibosti domácích se kopala penalta a Jérémy Ménez nabídnutou šancí nepohrdl - 2:2. AC dokonce sahalo po vítězství, ale rána Torrese se mezi tyče nevešla.

Pět minut před koncem zápasu zastavil před vápnem pronikajícího Obianga Daniele Bonera a vysloužil si druhou žlutou kartu. Milán i v oslabení dotáhl zápas do remízového konce a na svém kontě už má pět nerozhodných výsledků.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2....FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Forza AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele