12. kolo
23.11.2014 12:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - US Sassuolo 0:1

Granata v generálce na zápas EL proti Bruggám neoslnila a doma prohrála i díky neproměněné penaltě se Sassuolem tím nejtěsnějším rozdílem. Turínští se zároveň nebezpečně přiblížili sestupovým pozicím, naopak Sassuolo se dostalo do klidného středu.

Přitom domácí se mohli ujmout vedení po čtvrthodině hry, technická rána El Kaddouriho jen nechala vyniknout zakročujícího brankáře Consigliho. Byl to krásný fotbalový moment a brankářská jednička Sassuola se ještě jednou vyznamenala ve 30. minutě. Po faulu Cannavara na Quagliarellu nařídil sudí pokutový kop a Consigli ho Juanu Sanchezi Minovi zneškodnil! Neroverdi přežili "klinickou smrt", celkově to v prvním poločase vůbec nevypadalo, že by mohli v Turíně uspět. Svojí první střelu na branku vyslali až ve druhém poločase.

Turínští byli lepší, ale vůbec jim nebylo přáno. Peresova kombinace s Quagliarellou díky veškerému úsilí obrany nezafungovala a Sassuolo začínalo pomalu vystrkovat růžky. Berardiho koncovku Gillet vyrazil a dorážející Zaza trestuhodně netrefil branku.

Vzápětí na druhé straně vytáhl skvělý zákrok Consigli proti zakončujícímu Quagliarellovi. Šance přibývaly a bylo jasné, že kdo dá gól, ten s velkou pravděpodobností už vyhraje. To se nakonec povedlo Sassuolu. Tři minuty před koncem zápasu rozehráli hosté nakrátko rohový kop a následně Vršaljko posadil míč na hlavu hlavičkujícího Antonia Flora Florese - 1:0 pro Sassuolo. Zbytek zápasu už byl Turín v křeči a žádnou velkou příležitosti na vyrovnání si nevypracoval.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud v zimním období torino neposílí (hlavně směrem dopředu), tak čeká tradiční klub tvrdý boj o setrvání v sérii A. To co předvedli včera nemá cenu ani komentovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele