3. kolo
21.09.2014 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Hellas Verona 0:1

Jediným týmem, který v lize ještě neskóroval zůstává FC Turín. Granata totiž doma podlehla Hellasu Verona 1:0 a v tabulce jí patří poslední místo. Šancí přitom měli domácí jako máku, jenže když neproměníte ani pokutový kop....

V Turíně se hrál dobrý fotbal a diváci si rozhodně přišli na své. Hellas byl blízko prvnímu kolu po rohovém kopu, kdy hlavičkoval Tachtsidis jen těsně vedle. Golman Padelli zůstal jenom stát. Štěstí měl i v 25.minutě, toho totiž po hlavičce Juanita Goméze zachránila tyčka! Turín zahrozil až později, kdy se opřel do míče obránce Bovo, branku ale naneštěstí pro domácí netrefil.

Granata si svoje šance vůbec schovala na později, po změně stran střílel do boční sítě Quagliarella a zanedlouho hlavičkoval z malého vápna rovněž nepřesně Amauri. A do třetice, o minutu později střílel znovu Quagliarella, ale opět se balón nevešel mezi tři tyče.

Když už se zdálo, že tlak Turína graduje, vstřelil Hellas branku. Artu Ionita si navedl míč do středu a přesně vypálil - 1:0 pro Hellas. Vyrovnáno mohlo být za dvě minuty, kdy se vyšrouboval do vzduchu Glik, jenže Rafael znovu nemusel zasahovat, neboť balón zamířil opět vedle.

Branka Rafaela jakoby byla pro turínské zakletá, neboť to co se dělo v závěru je skoro neuvěřitelné. Po centru El Kaddouriho chyběl Larrondovi jen kousíček a o dvě minuty později měli domácí možnost penalty. Marquez fauloval Perese a k puntíku se postavil El Kaddouri. Rafael ale jeho penaltu chytil a poradil si i s bezprostřední dorážkou a následným závarem. To byly obrovské šance, které Turín nedal! A tlak pokračoval i v nastavení, ránu Bova golman Hellasu vyrazil a tvrdá Peresova rána skončila mimo. Granata nehrála špatně, ale zle doplatila na neproměňování šancí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele