10. kolo
02.11.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Atalanta Bergamo 0:0

Nejen ve Veroně, ale také v Turíně čekali diváci na branku marně. Domácí Granata si před cestou do Helsinek přípisuje pouze bod proti Atalantě, která tak trochu potvrdila střeleckou nemohoucnost.

Tak trochu se očekávalo, že vzájemný souboj Turína s Atalantou nabídne spíše než branky taktickou bitvu. Koneckonců ani jeden tým neláme střelecké rekordy, zvláště Atalanta patří k nejhorším týmům, co se produktivity týče.

Ale nějaké šance se nakonec urodily. Hlavička domácího Morettiho měla gólové parametry, ale skončila mimo. Na druhé straně předvedl skvělý zákrok Gillet, pět minut před koncem prvního poločasu doslova zachránil Granatu před inkasovaným gólem, zuby si na něm vylámal Stendardo. Také druhý poločas byl na šance chudý, El Kaddouri se pokusil z dobrých dvaceti metrů překvapit Sportiella, avšak neúspěšně. A čtvrthodiny před koncem zkoušel rovněž z dálky nachytat Sportiella Peres.

V poslední minutách hry se Granata tlačila do koncovky a mohla rozhodnout. Ve třetí minutě nastaveného času už to vypadalo, že Farnerudova rána skončí v síti, když v tom vytasil další parádu Sportiello. Branka tedy nakonec nepadla a Turín si tak s Atalantou dělí body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele