5. kolo
28.09.2014 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - ACF Fiorentina 1:1

Před zápasy Evropské ligy se celky Turína a Fiorentiny rozešly ve vzájemném utkání smírně 1:1. Domácí vedli zásluhou Quagliarelly, ale čtvrthodiny před koncem zařídil dělbu bodu Babacar. Obě branky padly až ve druhém poločase.

Granata v minulém kole zvítězila, kdežto Viola jen remizovala bez branek se Sassuolem. Oba týmy pak provází jisté střelecké trápení.

Začátek utkání byl z obou stran opatrný a na vážnější šanci se muselo čekat. Ve 27. minutě práskl do míče Quagliarella a Neto měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil nad břevno. Na druhé straně se pokusil o průnik Babacar a když postupoval sám na brankáře, činit se musel belgický brankář Gillet! Opora Granaty se předvedla i záhy, kdy se odhodlal ke střele Kurtič. Souboj brankářů pokračoval 40. minutou, Quagliarellovu levačku zlikvidoval Neto. V Turíně se rozhodně nehrál špatný fotbal, obě strany měly solidní příležitosti, jenom scházela branka.

Také ve druhém dějství se bylo na co koukat, proti Iličičovi zasáhl Gillet a Darmian netrefil branku. Bezbrankové skóre se změnilo až v 62. minutě. Quagliarella převzal uvnitř šestnáctky balón, obtočil se s ním a přesně vystřelil - 1:0 pro FC Turín. Fiorentina si schovala odpověď na 78. minutu, Bernardeschi kolmicí vyslal Babacara, který se zbavil brankáře a střelou do prázdné srovnal na 1:1. Další branka už nepadla, remíza je vzhledem k průběhu utkání pro oba celky spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele