8. kolo
26.10.2014 18:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Turín FC 2:1

Skvělou formu potvrdilo v domácím prostředí Olympijského stadionu římské Lazio, které přehrálo pohárového účastníka FC Turín 2:1.

Lazio hýřilo aktivitou už od prvních minut a zcela zaslouženě se ujalo brzkého vedení. Candrevova rána sice ještě Gilleta nepřekonala, ale Bígliův krásný volný přímý kop už v síti skončil. Golman Gillet zůstal jenom stát jako přikovaný - 1:0 pro Lazio. Chvíli na to byl Gillet opět v pernamenci, Candreva rozezvonil tyčku! Granata se osmělila až po půlhodině a vyprodukovala zajímavý pokus z dílny Maksimoviče, hostující hráč ale přestřelil branku. Na Olympijském stadionu se bylo na co dívat, hrál se útočný fotbal plný šancí a to na obou stranách.

Turín totiž zahájil druhou půli přesně tak, jak zahájilo Lazio tu první. Benassiho rána ještě minula branku, ale v 53. minutě už byl Farnerud úspěšný. Ciani ve snaze přihrát chyboval a ve vápně toho Farnerud okamžitě, přesnou střelou, využil - 1:1. Jenomže nerozhodný výsledek vydržel pouhých sedm minut, než si Lazio vzalo vedení zpět. Gillet ještě dokázal Candrevovu dělovku vyrazit, ale na dorážku Miroslava Kloseho už byl krátký - 2:1 pro Lazio.

Na tahu byl opět Turín a velmi blízko vyrovnání byl Quagliarella, jehož prodloužená hlavička skončila těsně mimo. Biancocelesti udrželi těsný náskok až do závěrečného hvizdu a znovu vyhráli, v tabulce se přitom posunuli už na páté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
bayern987

3:0 3x Klose žádněj djordevic

Reagovat
smazaný uživatel

MIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele