28. kolo
22.03.2015 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Parma FC - Turín FC 0:2

Granata dle předpokladů veze tři body ze hřiště poslední Parmy a posouvá se na sedmé místo. Výhru 2:0 vystříleli López a Basha. Parma si zápas zkomplikovala ve 37.minutě, kdy byl zcela zbytečně vyloučen kapitán Lucarelli.

Turín byl favoritem a na půdě Ducali se ujal vedení už po dvaceti minutách hry. Maxi López postupoval z úhlu na Iacobucciho a šikovným obstřelem zajistil hostům poměrně brzké vedení 1:0. Parma nehodlala nečině přihlížet a snažila se s výsledkem něco udělat, nicméně defenzívu Granaty zdolávala obtížně. Navíc si celý zápas zkomplikovala ve 37.minutě, kdy uviděl v rychlém sledu dvě žluté karty po sobě Lucarelli. Nejprve ho sudí odměnil za ostrý faul a hned vzápětí ho poslal do sprch za příliš mnoho řečí. Naprostá zbytečnost v podání kapitána v podstatě stála Parmu další zápas.

Oslabení Ducali vzdorovali náporu Turína a dokonce mohli překvapivě vyrovnat. Střela útočníka Belfodila totiž orazítkovala tyč. Byl to ale na dlouhou dobu poslední výraznějších okamžik domácích. V 73.minutě navíc přidal druhou branku Basha, když nekompromisní hlavičkou z malého vápna překonal Miranteho - 2:0 pro FC Turín.

Druhá branka Turína znamenala konec nadějí pro Parmu. Svěřenci trenéra Roberta Donadoniho tak znovu prohráli a zůstávají nadále poslední. Turínští se díky tomuto triumfu posunuli na sedmé místo a ve zbývajících deseti kolech hodlají ještě promluvit do bojů o evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
FC Parma

1:0 (Lucarelli)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý tip na červené karty

Reagovat
FC Parma

Díky :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele