27. kolo
15.03.2015 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Inter Milán - AC Cesena 1:1

Ztrátu v boji o poháry zaznamenal Inter Milán. Svěřenci Roberta Manciniho doma nedokázali přehrát předposlední Cesenu a po remíze 1:1ztrácejí na páté místo pět bodů. Navíc tato ztráta se může ještě zvýšit, neboť Fiorentina má pondělní dohrávku k dobru. Pro hosty má bod ze Stadia Giuseppe Meazzy pochopitelně velkou cenu.

Inter, který v týdnu prohrál na půdě Wolfsburgu 1:3 a je na pokraji vyřazení z Evropské ligy, začal zápas lépe. Byl aktivnější, častěji držel balón, jenže to byl on, kdo poprvé inkasoval. Ve 30.minutě si zaběhl na perfektní pas Defrel a postup sám na Handanoviče proměnil ve vedoucí branku Cavallucci Marini. Inter doma na Giuseppe Meazza překvapivě prohrával s předposlední Cesenou 0:1. Nerazzurri se následně hnali dopředu, ale skálopevná obrana Ceseny nápor odolávala.

Roberto Mancini zareagoval na nepříznivý vývoj poločasovým střídáním, kdy z placu stáhl Zdravka Kuzmanoviče, kterého nahradil německým útočníkem Lukasem Podolskim. A byl to právě Podolski, který se dostal do stoprocentní šance, jeho zakončení z malého vápna však orazítkovalo brankovou konstrukci! Nadále lepší Inter hledal skulinky v hostující defenzívě, avšak marně. Cesena bránila opravdu pozorně, navíc ke konci zápasu hrozila z nebezpečných brejků.

Každopádně Inter v posledních minutách stupňoval svůj tlak a Cesenu výrazně drželi golman Leali. Domácímu favoritu nakonec nestačilo ani tříminutové nastavení a tak utkání skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. Pro Inter je to další komplikace v bojích o evropské poháry, Ceseně se naopak bod v boji o záchranu bude hodit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Deki

3:1 FORZA INTER

Reagovat
Forza_Inter

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele