22. kolo
07.02.2015 18:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - Turín FC 1:3

Svojí skvělou formu potvrdil Turín, který se výhrou na Hellasu Verona zase o něco více přiblížil evropským pohárům. Výhru Tora 3:1 zrežírovali Martínez, Quagliarella a El Kaddouri, Jediný úspěch Hellasu zaznamenal kanonýr Toni.

Hellas, který na tom v tabulce není nikterak dobře, čekal náročný úkol - porazit Turín, který osm kol v řadě nenašel přemožitele.

Skóre se poprvé změnilo až ve 32. minutě, a to po velkém zaváhání domácí defenzívy. Josef Martínez si proti přesile vybojoval balón a dostal se až do blízkosti gólmana Benussiho, kterého překonal - 1:0 pro Granatu. Hellas i Turín měly několik šancí, poslední šanci prvního poločasu měl na svědomí Hallfredsson. Jeho nepříliš razantní ránu v pohodlně zkrotil Padelli.

Nejspíše klíčový okamžik celého utkání se odehrál krátce po změně stran. Marques ve vápně zfauloval Martíneze a sudí foukl do píšťalky. K nařízené penaltě se pak postavil zkušený Fabio Quagliarella a Benussimu nedal šanci - 2:0 pro Granatu. Turínští utekli na rozdíl dvou branek a zvrátit výsledek bylo pro Hellas již velmi složité.

Domácí se několikrát pokoušeli vrátit do zápasu kontaktní brankou, ale Saviolu nadvakrát vychytal Padelli. Veronští se dočkali snížení až sedm minut před koncem, přihrávku do běhu obdržel Toni a ačkoliv to není žádný rychlík, ve sprintu si poradil a přesnou ranou snížil na 1:2 z pohledu svého týmu. Luca Toni měl pak na hlavě i vyrovnání, ovšem branku jen těsně přestřelil. Konečné slovo tak měl v nastaveném čase Turín, který po rychlém brejku svůj výsledek pojistil. Nenápadným přízemním obstřelem se prezentoval El Kaddouri.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele