30. kolo
11.04.2015 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - Inter Milán 0:3

Argentinská spolupráce mezi Icardim a Palaciem zafungovala v zápase proti Hellasu výtečně a milánský Inter tak po pěti kolech opět zvítězil. Výhru Nerazzurri 3:0 pečetil v nastaveném čase vlastním gólem Moras, přičemž dva zmiňovaní Argentinci si připsali po jedné brance.

Inter se ujal vedení už po jedenácti minutách hry, ovšem jeho první branku doprovázel sporadický okamžik. Jeden z domácích totiž avizoval, že nemůže pro zranění hrát, načež Inter pokračoval v útoku, Palacio naservíroval míč před branku svému mladšímu kolegovi Icardimu, který vstřelil úvodní gól. Nebylo to příliš sportovní, na druhé straně výklad pravidel je jasný, hraje se, dokud rozhodčí nepíská. Další minuty nabídly vyrovnanou hru a až po půlhodině se zase ozval Inter, ke střeleckému pokusu se dostal Brožović, ale těsně minul branku.

Do druhého poločasu znovu vstoupili lépe hosté a hned ve 49. minutě odskočili Hellasu už na rozdíl dvou branek. Tentokrát se do role nahrávače přeměnil Icardi a ve vápně zakončující Palacio zvýšil na 2:0.

Domácí neskládali zbraně a velmi brzy bylo před Handanovičem pořádně horko. Slovinský brankář prokázal svoje kvality a několika perfektními zákroky držel Inter. Svěřenci trenéra Manciniho nemuseli nikam spěchat, pohodlné vedení si hlídali a nakonec v nastaveném čase přichystali poslední zásah. D'Ambrosio poslal ve vápně lehkou přihrávku na rozeběhnutého spoluhráče, ale byl to Vangelis Moras, kdo si vstřelil nešťastného vlastence. Inter zvítězil na půdě Hellasu 3:0 a po pěti kolech tak konečně zvítězil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hellas este s nami nevyhral. tip 1:3

Reagovat
snuff24

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Autor očividně neví, co znamená "sporadický"..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele