15. kolo
13.12.2014 18:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - US Sassuolo 2:1

Velmi dramatický závěr se šťastným koncem pro domácí Palermo byl k vidění na stadionu Renza Barbery. Sicilané vyhráli v souboji dvou týmů s vynikající formou 2:1, když rozhodující trefu vstřelili až v nastaveném čase. Nutno ale podotknout, že Palermo si proti Sassuolu výhru zasloužilo.

Bezbrankový výsledek vydržel jen tři minuty po úvodním hvizdu. Dybalův rohový kop se totiž snesl na hlavu Luky Rigoniho, který poslal Palermo do vedení. Sassuolo chtělo co nejrychleji srovnat krok, tlačilo se dopředu, ale žádnou větši šanci si vytvořit nedokázalo. To platilo také o domácích, kteří až závěrem prvního poločasu byli opět nebezpeční. Ve středu zájmů byl mladý Argentinec Paulo Dybala, koneckonců první branku obstaral, ale čekalo se, jestli se dokáže opět gólově prosadit, jako v předchozích utkání.

Jeho okamžik přišel po hodině hry, to se dostal do blízkosti golmana Consigliho, ale nedokázal přesně zakončit. O chvíli později hlavičkoval těsně vedle Maresca a Sassuolo mělo velké štěstí, že neprohrávalo už o dvě branky.

V 67.minutě přišel klíčový okamžik utkání, unikajícího Marescu srazil vyběhnutý Consigli a nemohl vidět nic jiného, než červenou kartu. Brankářská opora tak musela ze hry a následovalo vynucené střídání. Prostor mezi třemi tyčemi zaujal Pomini a z placu byl stažen útočník Floro Flores. Začala tedy přesilovka domácích a Vázquez byl blízko pojistky, jeho lob ale skončil na boční síti.

Nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo Sassuolo ještě srovnat . Fotbal ale nemá logiku a platilo to i tentokrát, v 85.minutě totiž zničehonic srovnal na 1:1 Pavoletti. Neroverdi aktivně napadali a González vyrobil chybu, načež důrazný Pavoletti pohotově chybu potrestal. Sicilané se nehodlali s dělbou bodu spokojit, ale do konce zápasu už zbývalo málo času. Sudí Maresca přihodil čtyři minuty nastaveného času a během nich Palermo dokázalo utkání ještě zvrátit na svojí stranu! Andrea Belotti, coby střídající hráč, obdržel kolmici a přesně zakončil - 2:1 pro Palermo. A to ještě nebyl konec! Simone Zaza mohl vzápětí opět odpovědět, ale ve velké šanci ztroskotal. Nakonec sudí Maresca musel tasit ještě jednu červenou kartu, nervy neudržel Cannavaro a po faulu na Dybalu si nic jiného nezasloužil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele