9. kolo
29.10.2014 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 3:0

Fiorentina doma pořádně zabrala a odskákalo si to dosud třetí Udinese. Viola vyhrála 3:0 zcela zaslouženě, po celý zápas byla lepším týmem. Dvě branky měl na svědomí Khouma Babacar, třetí vsítil španělský legionář Borja Valero.

Začátek zápasu nezachytil Udinese zrovna v optimálním rozpoložení, po velké hrubce v defenzívě byl v čisté gólovce Iličič, ovšem gólman Karnezis se vyznamenal. V 18.minutě se domácí dožadovali pokutového kopu po zahrané ruce uvnitř šestnáctky, ale sudí jejich prosby nevyslyšel. Fiorentina byla lepší, ale udeřit mohlo i Udine a kdo jiný, než Antonio Di Natale. Kanonýr Bianconeri se dostal k hlavičce a orazítkoval tyč! V závěru prvního poločasu tlak domácích rostl, ve 42. minutě se Fialky opět dožadovali penalty, ale arbitr Massa znovu nesouhlasil. Pád Cuadrada neshledal závažným. Až minutu před odchodem do šaten se Viola dočkala první branky. Khouma Babacar se dostal k odraženému balónu a překonal Karnezise - 1:0 pro Fiorentinu.

Poločasové vedení Fiorentiny bylo zcela zasloužené. Svěřenci trenéra Montelly byli lepším týmem i po změně stran a svojí převahu i tentokrát gólově zužitkovali. Znovu Babacar po Cuadradově centru skvěle zpracoval míč a pohotově vystřelil, Karnezis byl opět krátký - 2:0 pro Fiorentinu. Devět minut před koncem zápasu definitivně pojistil výhru domácích Borja Valero, přesnou střelou k tyči nedal Karnezisovi žádnou šanci - 3:0.

Fiorentina tak konečně rozjela svůj gólostroj a Udine smetla 3:0. Hosté porážkou přišli o třetí místo, ale situace v bojích o evropské poháry je hodně vyrovnaná.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele