24. kolo
22.02.2015 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Turín FC 1:1

Utkání dvou týmů hrající Evropskou ligu skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. Fiorentina sice pět minut před koncem zápasu vstřelila gól, ale Granata bleskově odpověděla a natáhla svojí sérii neporazitelnosti už na jedenáct zápasů.

Už v desáté minutě měli domácí možnost pokutovéko kopu, Badelj byl totiž faulován Benassim a tíhu odpovědnosti na sebe vzal útočník Babacar. Padelli v brance Turína však vystihl směr, penaltu zmařil a výsledek byl pořád 0:0. Na druhé straně se dostal před Tatarusana Lopez, ale golman Violy fantasticky zasáhl. Hra se okamžitě přelila před Padelliho svatyni, ale Babacar v koncovce znovu neuspěl. Ve 30.minutě měla Granata další šanci, Peres ale nepřesně vystřelil a diváci na Artemio Franchi na první branku zápasu stále čekali. První poločas nabídl více než slušnou podívanou, jediné co však chybělo byly kýžené branky.

Na začátku druhého poločasu to byla Fiorentina, kdo mohl poprvé udeřit. Chybnou rozehrávku soupeře zachytil Iličič, ovšem jeho střela byla tečována a domácím tak zbyl jen rohový kop, ze kterého se následně nic neudálo.

V 72.minutě měla pro změnu stoprocentní šanci Granata. Martínez postupoval sám na Tatarusana, který vyběhl až mimo šestnáctku, Martínez ho obešel a zakončoval do prázdné bránky, kde však naštěstí pro Violu zasáhl jeden z obránců.

Až pět minut před koncem zápasu se Stadio Artemio Franchi dočkalo branky. Mohamed Salah si vyměnil míč s Gilardinem a přesně k tyči zakončil - Fiorentina vedla 1:0. Turín měl sice málo času na vyrovnání, ale zbraně nesložil a vlastně bleskově odpověděl. Po rychlém přečíslení se dostal k míči Lopez, ale Tatarusana nepřekonal. Povedlo se to až z následující dorážky, když Vives nasadil brankáři Violy potupné jesličky - 1:1. Ve zbývajícím čtyřminutovém nastavení se nic dalšího neudálo, takže oba týmy si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele