17. kolo
06.01.2015 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AC Milán - US Sassuolo 1:2

Málo platné byly bodové zisky s Neapolí a Římem a výhra v přátelském utkání nad Realem Madrid, když hned první ligové utkání AC Milán prohrál. Zpátky na zem vrátilo Inzaghiho svěřence Sassuolo, které na San Siru překvapivě zvítězilo 2:1.

Opět se tak potvrdilo, že proti těmto soupeřům a zvláště na domácím hřišti se Milánu nedaří. Přitom vše začalo z pohledu AC báječně. Po centrovaném míči nastal ve vápně Sassuola zmatek, k odraženému balónu se dostal Andrea Poli a AC vedlo už v 9. minutě 1:0. Hosté následně zvýšili aktivitu a začali více ohrožovat Lópezovu branku. Jejich snaží nakonec vyvrcholily vyrovnávací brankou Nicoly Sansoneho. Ten si krásně zpracoval míč na prsa a z voleje přesně zakončil, Diego López neměl sebemenší nárok - 1:1.

Sassuolo vyrovnávací branka hodně nabudila a do dalších šancí se dostával Berardi, mimochodem postrach milánské obrany. Byl to totiž on, kdo v jednom zápase loňské sezony nastřílel Rossoneri čtyři branky. Ve 34. minutě dokonce postupoval sám na milánskou branku, ale selhal.

Druhý poločas zahájili opět lépe domácí borci, kteří svého soupeře zamkli na jeho polovině, nicméně do koncovky se dostávali velmi ztuha. Po hodině a pěti minutách hry se dostala na hrací plochu nová akvizice Milána Alessio Cerci. Jenže při pouhém tříminutovém pobytu na hřišti musel společně se svými spoluhráči skousnout druhou branku Neroverdi. Obrana Rossoneri nedokázala ubránit rohový kop a Simone Zaza další krásnou brankou zajistil hostům překvapivé vedení.

AC se muselo hnát za vyrovnáním. Ve velmi dobré příležitosti se ocitl Pazzini, ale jeho skvělou ránu výborným zákrokem zneškodnil Consigli. V posledních minutách nastaveného času hrálo Sassuolo přesně to, co potřebovalo a z tribun San Sira se ozýval pískot. AC doma nedokázalo navázat na předchozí dobré výkony a se Sassuolem překvapivě prohrálo 1:2. Jeho ztráta na Ligu mistrů tak činí už pět bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
vanGomm

Tip Výhra AC Milan o gól (HX).

Reagovat
smazaný uživatel

3:0...FORZA GRANDE AC Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

bože strašná hra.naprostí neumětelové.strašná kopyta.Po shlédnutí tohodle zápasu sedí ac milán výraz KOPYTA.Naprosto nevhodně složený tým,navyvážený.samý fotbalový dělník-KOPYTO.Současný AC Milán -klub k smíchu.Řešení:rozprodat,rozprášit kopyta po světě a budovat nový tým.Třeba ve 2 lize v serii B.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA GRANDE KOPYTO AC MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

10 zápasu-2 chyby.Jen tak dáe pánové bookmakeři.DĚKUJI

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jak maji duležitej zapas vyhrat tak ho pojebou xDDD,..už nato nemam ani co řict,..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele