3. kolo
20.09.2014 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus stále neinkasoval a ve šlágru kola udolal domácí AC Milán.

Šlagr kola mezi Milánem a Juventusem vyzněl lépe pro obhájce titulu z Turína. Filippo Inzaghi tak poprvé okusil hořkost porážky, zatímco návrat Massimiliana Aleggriho do města módy vyšel na jedničku. Hrdinou se stal Carlos Tévéz, jeho branka ze 71. minuty byla rozhodující.

Před utkáním byl větším favoritem Juventus, který už tři roky kraluje italskému fotbalu. Nicméně Milán nehodlal nic svému soupeři darovat. Do branky AC se narozdíl od minulých kol postavil Christian Abbiati, jenž nahradil zraněného Diega Lópeze. Nenastoupil také Alex a vykartovaný Bonera, novou stoperskou dvojící se stali Rami a Zapata. Za Juventus dle očekávání nenastoupili ex-milánský Andrea Pirlo či Arturo Vidal.

První nadějnou situaci si vytvořili domácí. Po dlouhém nákopu do pokutového území musel včas zasáhnout Buffon. Stará dáma kontrolovala dalekonosným pokusem Pereyry a této střele chybělo opravdu málo. Milánští v jednu chvíli diktovali tempo (jinak byl ale povětšinou lepší Juventus) a vytvořili si první opravdu stoprocentní příležitost. Po Muntariho centru hlavičkoval z dobré pozice Honda a Buffon vytasil těžký zákrok. Na druhé straně se cpal do koncovky Llorente a střelecké štěstí vyzkoušel z velké dálky Marchisio a orazítkoval tyč! Jak už bylo naznačeno, Juventus byl lepší, ovšem Milán jinak ve velkém tempu obhájci vzdoroval.

To nejpodstatnější z utkání nakonec nabídla druhá půle. Stará dáma dobře rozehrála roh ale střílená přihrávka v podání Marchisia jen prosvištěla pokutovým územím Milána. O dalších deset minut už ale mohla propuknout nefalšovaná černobílá radost. Pogba procpal na hranici pokutového území míč mezi třemi obránci a nabíhající Tévéz neměl před Abbiatim žádnou potíž - 1:0 pro Juventus. Inzaghiho družina to nehodlala v žádném případě zabalit a během střídání došlo i na Fernanda Torrese. Španělský útočník přišel na plac v 76.minutě a o chvíli později jej následoval i Giampaolo Pazzini.

Ofenzivní snažení Milána bylo tentokráte marné. Zatímco během dvou kol nastříleli Rossoneri 8 gólů, v tomto klání vyšli střelecky naprázdno. Nutno ale podotknout, že Juventus je přeci jenom více zkušenější a byl před utkáním favoritem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
KillSwitch

zápas kola..dúfam že X

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas bez ČK, tip 2:3

Reagovat
KingMaster13

ale ale ale Milan ale forza lotta vincerai non ti lasceramo mai Věřím ve výhru kdy jindy než teď Forza Milan

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 forza milan!!! bude to naše!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Hans82

2:3 Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan 1-0

Reagovat
Rox

Rozjezd máme dobrej, ale už jen kvůli tomu že jsme je porazili v připravě v Trofeo Tim, tak se obávám že už si to dnes Juve pohlídá..... Přání 2:1...TIP 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nejak si veria merdaAC,us sa tesim ako vsetci po zapase stichnu FORZA JUVE !!!!

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebylo naopak Buffone

Reagovat
smazaný uživatel

Ac merda

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Teveez

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
KingMaster13

Abbiati Proč se Diego musel zranit zrovna před juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele