13. kolo
30.11.2014 15:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

AC Cesena - Janov CFC 0:3

Fotbalisté Janova proměnili svoje utkání s Cesenou v jednoznačnou záležitost a na stadionu Dina Manuzziho bylo "vymalováno" už po prvním poločase. Grifové během něj nastříleli soupeři tři branky a to ještě mohla být Cesena rána, protože Matri neproměnil penaltu.

Janovský gólostroj poprvé spustil už v páté minutě. Bertolacciho přihrávka, jak se říká, měla oči a Alessandro Matri sám před Lealim nezaváhal - 0:2. Za další dvě minuty už vedli hosté o dvě branky, Cesena neubránila rohový kop a dorážející Luca Antonelli měl velmi snadnou pozici - 2:0. Domácí mohli v 15. minutě snížit, ale Brienzovu pobídku na Almeidu vyrazil pozorný Perin.

Po půlhodině hry to mohlo být s Cavallucci Marini ještě horší, sudí Russo uviděl Lucchiniho prohřešek - ruku ve vápně - a nařídil pokutový kop. Alessandro Matri ale podruhé na Lealiho nevyzrál, svojí penaltu kopl přesně do míst, kam připravený Leali skákal. Domácí se třetí brance nakonec stejně neubránili, ve 43. minutě tak trochu znehodnotil chycenou penaltu Leali obrovskou chybou, když propustil za záda nevýraznou střelu obránce Burdissa - 3:0 pro Janov.

Cesena byla v obtížné pozici, přesto ale mohla ještě s výsledkem něco udělat, kdyby se jí po hodině hry povedlo proměnit nařízený pokutový kop. Burdisso totiž ve vápně srazil Almeidu, jenže Cascione penaltou pohrdl, trefil jen brankovou konstrukci. O vítězi tak bylo v podstatě jasno. Závěr utkání ještě přinesl šance, ale ke změně skóre už nedošlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele