24. kolo
16.02.2014 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - SSC Neapol 0:2

Neapol využila zaváhání Fiorentiny a po výhře v Sassuolu si pojistila třetí místo. Zároveň i také vytvořila tlak na druhý AS Řím. Sassuolo se už propadlo na poslední místo.

Hostující Azzurri byli před zápasem jasným favoritem. Sassuolu se vůbec nedaří, navíc ho trápí početná marodka, kdežto Neapol je v dobré formě.

Jako první ohrozil branku soupeře Hamšík. Nebyl ale úspěšný, svůj projektil poslal mimo tři tyče. Na druhé straně po půlhodině hry vypálil Floro Flores, ale stejně jako slovenský záložník netrefil branku. O čtyři minuty později musel zasahovat Pegolo, rána Insigneho směřovala do branky, ale zkušený brankář si s ní poradil. Ve 37. minutě už Sassuolo inkasovalo. Standardní situaci rozehráli Azzurri na výbornou, ke střele se dostal Džemaili a byl úspěšný - 1:0.

Sassuolo muselo znovu dotahovat, ovšem začátek druhého poločasu je nezastihl v optimálním rozpoložení. Poté co Hamšík vybídl ke skórování Insigneho, bylo to už 2:0 pro Neapol. Domácí Neroverdi se ještě pokusili utkání zdramatizovat, ale úspěšný nebyl jak Zaza, tak i Chibsah. V samotném závěru mohl definitivně rozhodnout Mertens, ale Pegolo byl na místě. Neapol splnila svojí povinnost a vytvořila tlak na druhý AS. Sassuolo je po další porážce poslední, neboť Catania i Livorno své zápasy zvládly.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Grande Paolo 11

tento zapas patri na tiket...... tip: 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chci si to dát na lístek ale nevíte proč nehraje Higuaín?

Reagovat
olis

ked si to vsimnes tak tam je iba 10 hracov a Higuain by s najvacsou pravdepodobnostou hrat mal

Reagovat
smazaný uživatel

asi jn...tak dík

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol moc venku nevyhrává ...podle mě tip 01 nebo 0 ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele