4. kolo
22.09.2013 12:30 CET
0 : 7
(0:3)

Reportáž

Inter deklasoval Sassuolo 7:0.

Sassuolo prohrálo i čtvrtý ligový zápas a zůstává poslední. Dnes zcela nezvládlo duel s favorizovaným Interem. Mazzarriho svěřenci deklasovali nováčka 7:0! Gólový návrat na trávníky prožil Diego Milito.

Domácí se dokázali bránit náporu Interu jen osm minut. Po levé straně utekl Nagatomo, naservíroval míč na Palacia a ten už měl snadnou úlohu - 1:0. Palacio byl blízko dalšímu gólu, jeho tutovku ale zlikvidoval Pomini. Akce tím ale neskončila, neboť Saphir Taider dorážkou zvýšil na 2:0. Ještě v prvním poločase bylo de facto rozhodnuto o vítězi. Ve 34. minutě si vstřelil vlastní gól Pucino a už to bylo 3:0.

To nejhorší ale pro Sassuolo mělo teprve přijít. V 53. minutě se dostal k další dorážce Ricky Álvaraz a s domácími už to bylo hodně zlé - 4:0. Po hodině hry už ukazoval ukazatel skóre potupného "bůra". Diego Milito na malém vápně překonal Pucina a gólově tak oslavil svůj návrat na trávníky.

V poslední čtvrthodině Inter udeřil ještě dvakrát. Z hranice vápna se krásně trefil Cambiasso a opět v oblasti malého vápna skóroval Milito. Výsledek 7:0 byl pro Sassuolo hodně krutý. Inter ale vyhrál zaslouženě a pod Mazzarrim ještě neokusil hořkost porážky. Sassuolo nevyhrálo ani čtvrtý zápas a zůstává nadále poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nějaký debi* může komentovat...

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
cink

0:2 (36.Palacio, 52.Alavarez)

Reagovat
smazaný uživatel

Alvarez ti skoro vyšel :)

Reagovat
hradec

US Sassuolo 0:4 Inter Milán

Bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co předváděli minulou sezonu je tohle prostě AMAZING Vzhůru za titulem

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x150i2e_sassuolo-vs-inter-milan-0-7-goals-highlights_sport?start=1

Inter si zahrál v tréninkovém tempu ... výborně se hlavně po zranění vrátil Diego Milito, který dal 2 góly a na jeden nahrál...i když ty góly byly takový doklepávající, ale přesto tenhle kluk ví kam si stoupnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele