33. kolo
12.04.2014 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - Cagliari Calcio 1:1

Sassuolo doma remizovalo 1:1 s Cagliari a rozhodně se nedá říci, že by bylo s konečným výsledkem spokojeno. V boji o záchranu je sice každý bod dobrý, ale nováček soutěže měl rozhodně na víc. Sassuolo tak zůstává na sestupových pozicích, naopak Cagliari si drží poměrně bezpečný odstup.

Neroverdi v poslední kole porazili Atalantu na jejím hřišti a na tento výsledek chtěli navázat. Jenže to se nepodařilo. Cagliari si přijelo pro bod a ten také má.

Koneckonců hosté vstoupili do zápasu aktivněji a už po pár minutách hry nebezpečně střílel Conti. Chyběla ale větší přesnost. Na druhé straně se ocitl sám před brankářem talentovaný Berardi, trestuhodně šanci neproměnil, Avramov balón lapil a bezbrankový stav trval. Poprvé se změna skóre udála ve 36. minutě. Simone Zaza se skluzem položil do míče a ten se od břevna dostal do sítě. Avramov nemohl nic dělat a Sassuolo díky Zazovi vedlo 1:0. Stejným výsledkem skončil i první poločas, ale diváci na Tricolore nemuseli na další branku čekat dlouho.

Přišla totiž okamžitě po změně stran. Sudí nařídil ve prospěch Sardiňanů pokutový kop a Ibraimi ho bezpečně střelou na proměnil - 1:1. Vrátit vedení Sassuolu mohl Floro Flores, jeho střela na zadní tyč šla těsně vedle. Pět minut před koncem zápasu měl na kopačce rozhodující gól Sansone, ale ani on nebyl nepřesný. A když i v nastaveném čase střílel mimo Ibarbo, skončilo utkání remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele