11. kolo
03.11.2013 15:00 CET
3 : 4
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - US Sassuolo 3:4

Celkem sedm branek a druhé vítězství Sassuola v sezoně, to vše bylo k vidění na Luigi Ferraris. Sampdoria sice vkročila do utkání dobře, ale nakonec jí poznamenalo vyloučení Costy, čehož Sassuolo dokonale využilo. Hattrick vstřelil Domenico Berardi.

Sampdoria i Sassuolo se pohybují až ve druhé polovině tabulky, přesněji bojují o záchranu. I z tohoto hlediska byl vzájemný duel nesmírně důležitý a zvládlo ho nakonec lépe Sassuolo.

Také první velkou šanci měli na kopačkách hostující borci, Floro Floresovu ránu vychytal golman Da Costa. Pak platilo typické nedáš-dostaneš, po centru do vápna se zblízka trefil Pozzi a Sampdoria vedla 1:0. Před koncem prvního poločasu mohl srovnat Gazzola, ale obrana blucerchiati balón odvrátila do bezpečí. Po prvním poločase to rozhodně nevyapadalo na gólovou přestřelku, ale i v tom je fotbal občas krásný.

Sassuolo vstoupilo do druhé půle tím nejlepším způsobem, Costa chyboval a Berardi nekompromisně zakončil - 1:1. Nešťastník Costa se do zápasu ještě jednou zapsal negativním písmem. Ve vlastním vápně fauloval, byl po druhé žluté kartě vyloučen a navíc se kopala penalta. Tu proměnil Berardi a Sassuolo rázem vedlo 2:1 a bylo na koni, navíc hrálo v početní převaze.

V 63. minutě přiblížil druhé vítězství v sezoně pro Sassuolo Floro Flores. Po nádherné přihrávce se ocitl sám v tváří tvář Da Costovi a nezaváhal - 3:1. Sampdoria okamžitě odpověděla, Eder nehlídaný ve vápně nadvakrát zakončil a stále tak bylo z pohledu domácích o co hrát.

A Sampdorii se nakonec podařilo i vyrovnat. Devět minut před koncem zápasu špatně hlavičkoval Petanga, což vůbec nevadilo, neboť z následné voleje se trefil De Silvestri. Janovští i v deseti dohnali dvoubrankové manko a srovnali stav na 3:3. Jenomže Sampdorii v tomto utkání srazily hrubé individuální chyby. Předchozí hrdina De Silvestri ve vápně sejmul Fariase a sudí nařídil druhou penaltu. Berardi se opět nemýlil, dovršil hattrick a svému týmu zajistil druhé vítězství v sezoně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele