3. kolo
15.09.2013 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Janov CFC 0:3

Sledované janovské derby ovládli Grifové. Konkurenční Sampdorii nasázeli celkem tři branky a mohou se radovat z prvního vítězství v sezoně. S výkonem svých svěřenců mohl být naprosto spokojen kouč Fabio Liverani.

I když derby nemívá favorita, přece jenom na tom byla o něco lépe Sampdoria. Ta také začala náporem, ale bylo jí to málo platné. V 9. minutě poslal do vápna Blucerchiati ostrý střílený centr Biondini a letní posila z AC Milán Luca Antonini povedenou střelou poslal FC Janov do vedení. První branka Sampdorii poměrně zaskočila a bohužel tak trochu uškodila fotbalu. Ne že by se nehrálo ve vysokém tempu, ale místo šancí spíš byly k vidění osobní a leckdy i ostré souboje. První poločas tedy jinou branku či brankovou příležitost už nenabídl.

A stejně jako začalo utkání, začal i druhý poločas, tedy brankou FC Janova. Rychlou akci rozehráli Gilardino s Vršaljkem a Emanuele Calaio zvýšil na 2:0. Fanoušci janovského celku byli v euforii. Sampdoria rozhodně ještě neskládala zbraně, ovšem Eder prováhal vhodný okamžik ke střele a Krstičič trefil jen obránce.

V 66. minutě přišla pro Sampdorii další rána. Francesco Lodi z volného přímého kopu zasadil Dorii třetí zásah a vedení 3:0 bylo pro Liveraniho svěřence doslova báječné. Otřesená Sampdoria rezignovala. Janov se samozřejmě už nikam nehnal a výsledek 3:0 ustrážil až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
hradec

UC Sampdoria Janov 2:0 Janov CFC

Grifové jsou ostuda ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

očividně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele