29. kolo
23.03.2014 15:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Hellas Verona 5:0

V Hellasu Verona se mají po dnešku nad čím zamyslet. Mandorliniho svěřenci utrpěli na půdě Sampdorie Janov pětigólový debakl! K tomu navíc prodloužili sérii bez vstřelené branky. Nezaujatého českého diváka může alespoň těšit start Michaela Rabušice do průběhu utkání.

Kouč Andrea Mandorlini rázně odmítl spekulace ohledně jeho svěřenců ve spojitosti s útokem na evropské poháry, přičemž se nechal slyšet, že jeho tým dosáhl hlavního - zisku čtyřiceti bodů. To ale nejspíše sám netušil, že po dosažení této hranice to půjde s Hellasem pěkně z kopce dolu.

Sampdoria nebyla herně lepší než Hellas, měla však jednu velkou výhodu, takřka všechny její akce končily gólem. Už ve 4. minutě napřáhl na vzdálenější tyč Renan a po odrazu od brankové konstrukce se přesně trefil Gianluca Sansone - 1:0! Vedení Sampdorie bylo bleskové ale stejně rychle se mohli radovat i na druhé straně. Toni se zbavil svého strážce a v tváří v tvář Da Costovi to napálil přímo do jeho nohy. Chvíli na to střílel vedle Iturbe a kousíček chyběl i Romulovi. A tak přišel další trest v podání domácích. Do zahraného rohového kopu se přimotal samotný sudí a od něj se míč odrazil přesně do palebné pozice Renanovi, ten z voleje zamířil přesně k tyči a bylo to už 2:0.

Ještě v prvním poločase zvýšil už na 3:0 po pohledné akci Reginiho Soriano a Hellas se nestačil divit. Zejména Andrea Mandorlini byl dost v šoku. Těžko říci, co musel říkat o přestávce svým svěřencům, každopádně ať to bylo cokoliv, obraz hry se vůbec nezměnil. 48. minuta, Soriano si z obrany hostí udělal "dobrý den" a brankáře Rafaela překonal počtvrté.

Tím utrpení nováčka nekončilo. Po šedesáti odehraných minutách totiž svítil na ukazateli skóre výsledek 5:0. Přízemní rána Angela Palomba skončila stejně jako předchozí pokusy v síti a tím už bylo definitivně po zápasu. Hellas se snažil vstřelit alespoň gól, Luca Toni měl spoustu šancí, ale vůbec mu nebylo přáno. Po svém příchodu byl vidět i Michael Rabušic, ale ani jeho tři čisté gólovky za Da Costovými zády neskončily.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele