9. kolo
26.10.2013 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 1:0

Sampdoria udolala jedinou brankou Mustafiho Atalantu a připisuje si druhé vítězství v sezoně. Průběh utkání ovlivnila červená karta pro hostujícího Nicu.

Nepříliš záživný první poločas přinesl snad jen jediný vzrušivý moment. Ve 41. minutě se k odraženému balónu dostal Raimondi, jenže branku dost přestřelil. Bohužel z prvního poločasu to bylo opravdu vše.

Ve druhém dějství se hrál již zajímavější fotbal, i když k dokonalosti to mělo stále hodně daleko. Ve 47. minutě přišel dost možná nejklíčovější okamžik celého zápasu. Hostující Gabbiadini se ocitl ve velké šanci, jenomže přestřelil. To byla velká tutovka. Bůhví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Gabbiadini proměnil. Utkání ale mělo předepsaný jiný scénář. V 57. minutě Shkodran Mustafi hlavou procpal míč za Consigliho záda a Sampdoria vedla 1:0. Atalanta si navíc výrazně zkomplikovala utkání červenou kartu. Nica byl za ostrý skluz nemilosrdně vyloučen!

Sampdoria kontrolovala utkání a poklidně spěla ke třem bodům, které nakonec získala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele