25. kolo
23.02.2014 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

UC Sampdoria - AC Milán 0:2

Milán dokázal navázat na výhru s Boloňou a tři body si připisuje i v zápase na hřišti Sampdorie. Rossoneri předvedli soustředěný výkon a na pátý Inter v tuto chvíli ztrácejí pět bodů. Znovu se prosadili Adel Taarabt a Adil Rami. Vyloučen byl Maxi Lopéz.

Milán se na Luigi Ferraris velmi brzy ujal vedení. Ve dvanácté minutě se nadvakrát prosadil nehlídaný Adel Taarabt a trenér Clarence Seedorf se mohl hned z kraje utkání uklidnit, stejně jako celý tým. Milán měl hru pod kontrolou, další branku mohl přidat Honda, ale Da Costa v brance Sampdorie balón vyrazil. Domácí v prvním poločase aktivitou nehýřili, obrana Rossoneri fungovala spolehlivě.

Siniša Mihajlovič se snažil svůj tým oživit, dát mu nějaký impuls, ale nepomohlo ani střídání. Naopak, Pazzini v sebeobětování vybojoval míč pro Ramiho, který zblízka hlavou zvýšil na 2:0. Někdejší obránce Valencie se zatím jeví ve skvělém světle, stejně jako autor první branky Adel Taarabt.

Milán tedy vedl 2:0 a rozhodně se nemusel nikam hnát. Sampdoria se snažila vstřelit kontaktní branku, Eder byl velmi blízko, ale Amelia pohotově vyběhl a celou akci zneškodnil. Domácí se ještě dožadovali penalty a zejména Maxi Lopéz nedokázal ovládat svojí nervovou soustavu. V 74. minutě opět protestoval a sudí už s ním neměl žádnou trpělivost. Někdejšího hráče Barcelony, Catanie nebo AC Milán vyloučil. Oslabená Sampdoria se i přesto pokoušela hnout s výsledkem. Eder byl znovu velmi blízko, Amelia měl tentokráte štěstí a dalším dobrým zákrokem udržel dvoubrankové vedení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sedem rok sme tam nevyhrali ak nerátam ten zápas v Coppa Italia.História je na to aby sa mohla prepisovať takže verím že vyhráme.FORZA AC!

Reagovat
hradec

UC Sampdoria 0:1 AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste ty informace trochu aktualizovaly Abbiati nebude chytat stejně jako Inter Hernanes Campagnaro out...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele