8. kolo
20.10.2013 20:45 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Turín FC - Inter Milán 3:3

Divokou remízou 3:3 skončilo utkání mezi FC Turínem a Interem Milán. Výsledek je vzhledem k průběhu zápasu pro oba celky ztrátou. Granata hrála prakticky celý zápas v početní převaze, ale byla to ona, kdo v poslední minutě utkání zachraňoval alespoň bod.

Slovinský brankář Interu Samir Handanovič nejspíše nebyl po utkání svými chlebodárci pochválen. Už v 5. minutě totiž fauloval ve vápně Cerciho a kromě nařízené penalty uviděl červenou kartu! Pro Inter tak začalo utkání hodně špatně. Mezi tři tyče se po vystřídání Kovačiče postavil Carrizo a "ejhle" - chycenou penaltou si připsal první zákrok v utkání! Při exekuci selhal sám postižený Alessio Cerci. Každopádně turínští měli nadále převahu, proti D'Ambrosiovi skvěle zasáhl Carrizo.

Převaha domácích nakonec vyvrcholila ve 21. minutě první brankou. Barreto vyslal za obranu Farneruda, který perfektní balon křižnou ranou poslal do sítě - 1:0 pro FC Turín. Nyní byla pozice Interu ještě složitější, na druhou stranu nebylo na co čekat, a tak i Nerazzurri vyráželi do ofenzívy a na konci prvního poločasu se dočkali vyrovnání. Po rohové kopu se k odraženému balónu dostal Guarín a krásným gólem nůžkami srovnal na 1:1.

Diváci na Olympijském stadionu v Turíně se rozhodně nenudili, a to platilo také ve druhém dějství. Toro se totiž opět ujalo vedení, Ciro Immobile ve vápně zamířil přesně k tyči a Carrizo byl bez šance - 2:1. Inter ale okamžitě zareagoval a za dvě minuty opět srovnal. Brankář Padelli nedokázal zkrotit centrovaný míč, zachyboval a Palacio toho jednoduše využil - 2:2.

Turínští ale měli stále dost času něco s výsledkem udělat. Bohužel pro ně je dvacet minut před koncem potkal nepříjemný direkt. Střídající Belfodil přihrál do dobré pozice Palaciovi, který umístěným zakončením poprvé poslal Inter do vedení. Mazzarriho svěřenci tak v deseti lidech dokázali vstřelit soupeři tři branky. Navíc sahali po cenném vítězství. To ale nakonec neudrželi, neboť v první minutě nastaveného času vyprodukoval nevyzpytatelnou střelou z přímého kopu Nicola Bellomo a zaskočený Carrizo se nestačil divit. Utkání tedy skončilo divokou remízou 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva už mě zase serou!!!Tři zápasy nevyhrát navíc pokaždý véct a pak to nakonci posrat pro mě třetí zklamání z výsledku v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Střely 23:7 a domácí nedaly penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Admini Handanovič odchytal 5 minut ne 90.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele