9. kolo
27.10.2013 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Cagliari Calcio 2:0

Večerní utkání mezi Laziem Řím a Cagliari vyzněl lépe pro domácí celek, který vyhrál 2:0. Sardiňané ale byli více než vyrovnaným soupeřem. V prvním poločase dokonce dokázali favorita přehrát, pouze chybělo gólové vyjádření.

Celkově nenabídl první poločas příliš fotbalové krásy. Lazio směrem dopředu nevymyslelo takřka vůbec nic. Cagliari bylo sice nebezpečnější, ale ani ono si nevypracovalo čistou gólovku.

Mnohem zajímavěji se jevil druhý poločas. Hned na jeho začátku došlo ke střídání. Trenér Lazia Vladimir Petkovič byl s předvedenou hrou svých svěřenců hodně znepokojen a na trávník poslal Cianiho a šutéra Kloseho. Byla to dobrá volba, neboť německému útočníkovi stačilo pouhých sedm minut pobytu na hřišti aby rozhodl celé utkání. Candreva z pravé strany poslal přesný pas a Klose hlavou překonal Agazziho - 1:0 pro Lazio. O dvě minuty později postihla hosty další tragédie, Pisano ve vlastním vápně zahrál rukou a sudí byl nemilosrdný. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Antonio Candreva a bylo to 2:0 pro Lazio.

Domácí dvoubrankovým náskokem získali jistotu a patřičný klid a zbytek zápasu hráli přesně to, co potřebovali. Navíc mohli přidat další góly navíc, ale Candreva, Perea ani Klose další zásah nepřidali. Branka nepadla ani na druhé straně, kdy nebezpečně hlavičkoval Astori. Cagliari v závěru hodně zlobilo, ale vše pochytal výtečný Federico Marchetti.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip HX.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele