16. kolo
15.12.2013 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Cagliari Calcio 0:0

Na Stadio Ennio Tardini se odehrálo utkání, ve kterém se nejenže nepoznal vítěz, ale diváci neviděli žádnou branku. K vidění byl ale solidní karetní mariáš v podání sudího Tommasiho, hráči Parmy a Cagliari si mezi sebou rozdělili osm žlutých karet.

Severoitalská Parma i ostrovní Cagliari se před zápasem mohli pyšnit velmi zajímavou formou. Domácí ale byli přeci jenom větším favoritem, svůj potenciál ale nedokázali naplnit. Ve vyrovnaném prvním poločase se gólové šance rodily jen s velkými obtížemi. Až ve 44. minutě prokličkoval vápnem Valdés a skvělým zákrokem se zaskvěl Avramov.

Vůbec největší šanci zápasu měl pět minut po změně stran domácí Biabiany, jeho hodně povedenou ránu zlikvidoval neméně povedeně skvělý Avramov. Brankář Cagliari držel pro svůj tým i nadále nadějný remízový stav.

Cagliari navíc mohlo po hodině hry udeřit a situaci Parmy tím ještě více znepříjemnit. Sau postupoval sám na Miranteho a orazítkoval tyč. Z následné dorážky mohl zakončovat do prázdné branky Nené, ale obrana Gialloblu na poslední chvíli zasáhla. Diváci se až do závěrečného hvizdu branky nedočkali. Parma remizovala s Cagliari 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele