9. kolo
27.10.2013 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Juventus FC - Janov CFC 2:0

Stará dáma dala zapomenout na nepovedená utkání proti Fiorentině respektive Realu Madrid a dnes porazila janovské Grify 2:0. O všem podstatném se rozhodlo už v prvním poločase, prosadili se z pokutového kopu Arturo Vidal a Carlos Tévez.

Juventus vstoupil do utkání už od první minuty velmi aktivně a po dvanácti minutách měl na kopačce úvodní branku Pogba. Zblízka si ale na Perina nepřišel a brankou neskončila ani dorážka Llorenteho, která byla pro vracejícího se brankáře snadným soustem. Juve ale bylo hodně aktivní a na branku Grifů se valil jeden útok za druhým. Vidal orazítkoval břevno, Chiellini hlavičkoval těsně nad. Ve 23. minutě fauloval uvnitř pokutového území Biondini a sudí nařídil pokutový kop. Vidal ho proměnil a Juventus vedl 1:0!

Vedoucí brankou tlak Juventusu nepolevil. Pirlo si pohrál s obranou, ale následnou střelu lapil Perin. O pár minut později pálil i Pogba, ovšem vedle. Janovská defenzíva měla plné ruce práce a tak nějak se dalo očekávat, že tomuto náporu i podruhé poleví. Stalo se tak ve 36. minutě. Llorente roztáhl hru na Asamoaha, který adresoval přesný pas Tévezovi, jenž zvýšil na 2:0. Argentinský útočník mohl ještě zvýšit, ale tentorkát byl zablokován.

Hra na jednu branku pokračovala i na začátku druhého poločasu. Perin vychytal v tutovce Téveze i Llorenteho. Byl to právě Mattia Perin, díky kterému nebyl rozdíl ve skóre mnohem vyšší. Janov po celý čas zápasu si nedokázal vytvořit vážnější šanci, až v nastaveném čase poprvé zahrozil, ale to už bylo stejně rozhodnuto. Juventus vyhrál 2:0 a odčinil předchozí zaváhání proti Fiorentině a v Lize mistrů proti Realu Madrid.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

ak zahraju tak ako proti realu tak janov dostane riadnu nakladacku 4-3-3 FORZA JUVE !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Airus

To zakončení je tragický, mohlo to být klidně 5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele