23. kolo
09.02.2014 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - US Sassuolo 1:0

Inter Milán konečně prolomil smůlu a doma získal tři body. Na ty se ale proti Sassuolu pořádně nadřel. Nerazzurri i s Hernanesem v sestavě zvítězili nejtěsnějším rozdílem a bodově se dotáhli na Hellas. Hrdinou zápasu byl stoper Walter Samuel, autor vítězné trefy.

Walter Mazzarri na nic nečekal a hned do sestavy zapracoval novou akvizici Hernanese. Jen na lavici ale zůstal Danilo D’Ambrosio. Inter byl velkým favoritem a tuto úlohu nakonec dokázal splnit.

Sassuolo ale začalo na Giuseppe Meazza nebojácně a Samir Handanovič v brance Interu se musel mít na pozoru. Berardiho ale do zakončení nepustil Rolando. Až ve 20. minutě poprvé vážněji zahrozili domácí a hned u toho byl Hernanes, jehož rána minula levou tyč. Jen o čtyři minuty později museli hosté sáhnout k prvnímu střídání. Davide Biondini si přivodil zranění a jeho místo zaujal Chibsah. Po půlhodině hry domácí přežili velkou šanci Sassuola. Berardi z přímáku donutil Handanoviče k dobrému zákroku. Před koncem poločasu neuspěl ani Milito, proti Pegolovi byl zcela sám, ale ani nadvakrát ho nedokázal překonat.

Čekání na první branku zápasu tak nakonec trvalo 48. minutz. Po změně stran rozehrál Hernanes rohový kop a velezkušený Walter Samuel hlavou poslal Inter do vedení - 1:0. Po hodině hry mohl zvýšit Jonathan, jeho jedovatá rána ale přelétla břevno. Sassuolo drželo krok a stále živilo šanci na bodový zisk. Pět minut před koncem zápasu se dokonce dožadovalo odpískání pokutového kopu. Sporným zákrokem se provinil Rolando, ale píšťalka sudího Peruzza zůstala němmá.

Hostující Neroverdi se v závěru snažili o tlak, ale Inter už hru víceméně kontroloval. Mazzarriho svěřenci na hřišti nedominovali, ale na to se historie ptát nebude. Tři body jsou v boji o evropské poháry nesmírně důležité. Sassuolo musí pod Malesanim na výhru stále čekat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
šolim

Na vtipy je jiná stránka. Zkus specifikovat, co Tě k tomu vede!

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních deset kol Inter jedna výhra 1:0 nad AC Milanem a já vtipkuju?Ah ty děcka...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Sassuolo jede od výhry k výhře :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad remíza bude

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
hradec

Inter Milán 4:1 US Sassuolo

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

To zas byl výkon bože Mazzari už si zbal kufr a prosím vypadni.

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze mazzari je v interu to nejlepsi co muze byt furt lepsi nez strama a nebo ranieri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele