35. kolo
26.04.2014 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - SSC Neapol 0:0

Šlágr kola mezi Interem Milán a Neapolí vítěze nepoznal. Diváci na stadionu Giuseppe Meazzy se za devadesát minut branky nedočkali, byť šancí bylo k vidění mnoho. Nerozhodný výsledek je spíše ztrátou Interu, který ještě nemá jistotu Evropské ligy pro příští rok.

Střetnutí na Giuseppe Meazza v Miláně bylo pikantní pro oba trenéry. Rafael Benítez se vrátil na místo činu, v Interu dříve působil a Walter Mazzarri zase ještě nedávno vedl Neapol. Diváci byli natěšeni na atraktivní duel, a i když nakonec branka nepadla, hrál se dobrý fotbal plný šancí.

Po deseti minutách hry zvedla diváky ze sedadel Hernanesova pumelice z dobrých třiceti metrů, po které se musel Reina pořádně natáhnout. Jen o minutu později zkusil střelecké štěstí i Kovačič a Reina si připsal další zákrok. Na druhé straně vymyslel pěkný oblouček za obranu Mertens a Callejón v jasné šanci netrefil branku. Pak už zase úřadoval Inter. Palacio po souhře s Icardim zakončoval mimo branku. Ve 22. minutě zpackal dobře rozjetou akci Callejón a na Giuseppe Meazza se do té doby hrál hodně atraktivní fotbal. Jenže branka ne a ne přijít. Mauro Icardi byl znovu velmi blízko, místo jasného zakončení zvolil další kličku a Britos celé nebezpečí nakonec zažehnal.

Do druhé půle vstoupila lépe Neapol, respektive měla první šanci. Nejprve Higuaín trefil jen Ranocchiu a vzápětí Mertens D'Ambrosia. Pak už se hra přenesla zase před branku Pepeho Reiny, Icardi ho přeskočil, ale netrefil branku. Utkání pak postupně ztratilo tempo a čím více se blížil konec, tím více byla hra z obou stran opatrnější.

Čtvrt hodiny před koncem zamířil znovu mimo branku Higuaín a bylo jasné, že pokud některý z týmů vstřelí branku, pravděpodobně vyhraje. Palacio vysunul Nagatoma a toho vychytal skvělý Reina. Hned na to se hra opět přesunula před Handanoviče, sám před brankářem Interu se zjevil Inler a orazítkoval tyč. Sudí v závěru nastavil ještě pět minut, ale branka dnes nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Recoba Inter

my je dáme

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele