15. kolo
08.12.2013 20:45 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

Inter Milán - Parma FC 3:3

Inter v divoké přestřelce remizoval 3:3 s Parmou a ztratil tak důležité body. Bavili se alespoň diváci, kteří viděli v každém poločase po třech brankách. Dva góly si připsali domácí Rodrigo Palacio a hostující Nicola Sansone.

A byl to Marchionni se Sansonem, kteří měli prsty v první brance utkání. Prvně jmenovaný šikovnou uličkou mezi dvěma obránci poslal do tutovky Nicolu Sansoneho a ten tváří v tvář Handanovičovi nezaváhal - 1:0 pro Parmu. Inter dokázal odpovědět, ale bylo to až na konci prvního poločasu. Jonathan z pravé strany poslal míč na malé vápno, kde operoval Palacio a argentinský střelec v pádu srovnal skóre - 1:1. Do šaten šli ale nakonec přeci jenom šťastnější hosté. Cassanova nedůrazná a nepřesná střela nadělala Handanovičovi nečekané problémy, míč slovinskému brankáři vyklouzl z náruče a dorážející Marco Parolo měl snadnou úlohu - 2:1 pro Parmu.

V 54. minutě poslal zleva krásný nadýchaný centr Alvarez a ve vápně si skvěle hlavou počínal Palacio, který znovu srovnal skóre, tentokráte na 2:2. Mirante si sice sáhl na míč, ale brance zabránit nedokázal. O další dvě minuty později dokonce Inter vedl. Guarín si na hranici pokutového území dobře zpracoval balón, zasekl a vystřelil. Bohužel pro Miranteho to bylo s nepříjemnou tečí a ta měla pro Parmu fatální důsledky - 3:2 pro Inter.

Na Giuseppe Meazza se hrál dobrý, ofenzivní fotbal, padaly branky a diváci museli býti spokojeni. Parma se nevzdávala a stejně jako Nerazzurri brzy dokázala srovnat krok. Obrana Interu znovu neuhlídala Nicolu Sansoneho, který byl na značce pokutového kopu nikým nehlídán a podruhé v zápase dokázal překonat Handanoviče - 3:3.

V poslední půlhodině už se diváci branek nedočkali. Inter sice měl šance, ale zlomit utkání ve svůj prospěch už nedokázal. Konečná dělba bodu je pro Mazzarriho svěřence ztrátou, neboť jak Juventus, tak i AS Řím dokázaly zvítězit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzari ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sráč z Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kdo vymyslel, že Serie A je nejdefenzivnější soutěž...já když vidím tyhle přestřelky a občas skouknu nějakej duel Serie A live, tak většinou je k vidění pohlednej fotbal se spoustou šancí a kolikrát útočnější než třeba v Premier league

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto s tebou souhlasim, v itálii se hraje pěknej fotbal nahoru dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzari ven?Ty si se asi posral chlapce..to by spis bylo potrerba vyhodit nke obrance napriklad Juan katastrofa...a Handa nevim co to melo znamenat u toho druheho golu ale budiz...ale kdyz sme to otocily na 3:2 taK sem myslel ze to v pohode dotahneme ale tot......???Belfodil ven ten chlapec je spatny vtip A Cassano zpet!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele