28. kolo
15.03.2014 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - Inter Milán 0:2

Inter Milán zvítězil na hřišti Hellasu a posunul se na čtvrtou pozici. Vítězství Nerazzurri se začalo rodit už v prvním poločase. Na brzký zásah Palacia navázal ve druhém dějství Jonathan. Hellas tak doma opět nevyhrál a pomalu se vzdaluje evropským pohárům.

Hellas naposledy doma zvítězil v prosinci loňského roku a od té doby si každý, kdo na Bentegodi zavítal, odvezl body. I z tohoto pohledu chtěli Veronští za každou cenu zvítězit. Proti nim ale stál tým, který pět kol nenašel přemožitele a herně vykazuje zlepšení. Inter se navíc po roční pauze hodlá vrátit do pohárové Evropy.

Hosté začali pěkně od podlahy. Jen po pár odehraných minutách orazítkoval břevno Guarín a za chvíli otevřel skóre utkání Rodrigo Palacio. Argentinskému útočníkovi adresoval přesnou přihrávku před prázdnou branku Jonathan a brankář Rafael nemohl nic dělat. Hellas se rozjížděl pomalu, až ve 25. minutě se osmělil Marquinho, ale naneštěstí pro domácí mířil těsně vedle tyče. Veronští byli ve zbytku prvního poločasu lepším týmem, ale jejich převaze chybělo gólové vyjádření.

Podobně jako na začátku prvního poločasu, zachránilo i ve druhém dějství domácí od pohromy břevno. Z přímého kopu ztroskotal na brankové konstrukci Hernanes. Po hodině hry měl na kopačce srovnání Iturbe, jeho rána minula branku a z následného protiútoku Inter zasadil soupeři druhou smrtelnou ránu. Krásný pas za obranu zužitkoval nadvakrát Jonathan a stal se klíčovou postavou celého utkání - 2:0 pro Inter. Hellas se ještě snažil vykřesat naději, Toniho hlavička skončila nad brankou a na druhé straně Rafael kryl pokus Kovačiče.

Hellasu nebylo přáno ani v nastavení, kdy se zjevil v tutovce Iturbe. Handanovič předvedl výborný zákrok a žádné drama nepovolil. Inter vyhrál v těžkém utkání na půdě Hellasu 2:0 a poskočil na čtvrté místo. Naopak domácím se začínají poháry vzdalovat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 a ad si konečně zahraje Rambo! forza Verona

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

forza inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele