22. kolo
01.02.2014 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Udinese Calcio 0:2

Udinese konečně zabralo a ze hřiště Boloni si veze všechny body. Boloňa si tak ještě více zkomplikovala záchranářské starosti, naopak Udine si polepšilo a minimálně do neděle se posunulo na čtrnácté místo. Mezi střelce se zapsali Antonio Di Natale a Lopéz.

Jindy pohárový aspirant Udinese už potřeboval zabrat a na hřišti Boloni se mu nakonec podařilo i zvítězit. Pro Guidolinovi svěřence to byla třetí výhra na půdě soupeře, ale zatím se rozhodně nedá říci, že by se hosté zachránili.

Udine nemuselo na první branku zápasu čekat moc dlouho. Už po čtvrthodině hry fauloval nešťastně Pazienza a hlavní arbitr se nerozpakoval odpískat pokutový kop. Antonio Di Natale ho bezpečně proměnil a hosté vedli na Renato Dall’Ara 1:0. První poločas byl na zajímavé situace hodně chudý, zato druhé dějství nabídlo o poznání zajímavější podívanou.

Krátce po změně stran zazdil velkou příležitost na srovnání Koné, který zblízka netrefil poloprázdnou branku, Moscardelli z další velmi slibné pozice zamířil vedle. Boloňa byla aktivní, ale jako by byla branka Brkiče zakletá.

V závěru utkání už domácí hodně riskovali, čímž se otevíraly další možnosti pro protiútoky. A právě jeden takový nakonec zpečetil výsledek utkání. Maicosuel naservíroval přesnou přihrávku pro Nicolase Lopéze, který se nemýlil.

Autor: Ondřej Linhart / gazzetta.it

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele